banner564

Yeşilova galibiyete kilitlendi

Kırmızı grubun lideri Merit Alsancak, Akova maçından 3 puan hedefliyor

Yeşilova galibiyete kilitlendi
banner598
Hamit SAKALLI
K-Pet 1.Lig Kırmızı Grup’ta  12 hafta sonunda 26 puanla liderliğini sürdüren Alsancak Yeşilova, Akova ile kendi evlerinde oynayacakları zorlu karşılaşmadan galibiyetle ayrılmak istiyor. Alsancak Yeşilova asbaşkanı Kemal Güvenoğlu, zorlu mücadele öncesinde açıklamalarda bulunarak sahaya mutlak galibiyet için çıkacaklarını belirtti.

Dönüm maçı
Alsancak Yeşilova asbaşkanı Kemal Güvenoğlu, Akova ile oynayacakları karşılaşmanın bir dönüm maçı niteliğinde olduğunu ifade etti. Güvenoğlu, ligdeki takımların puansal olarak birbirlerine çok yakın olduğunu belirterek mücadelenin önemine vurgu yaptı. Kemal Güvenoğlu, Akova maçı öncesinde 4 sarı kart cezalısı olan Aksel dışında eksikleri bulunmadığını ve sahaya her zaman olduğu gibi kazanmak için çıkacaklarını ifade etti.

Taraftarımıza ihtiyacımız var
Kemal Güvenoğlu, Akova karşılaşmasında taraftarlarına her zamankinden daha çok ihtiyaçları olduğunu ifade ederek zaten takımın yanında olan taraftarlarının bu hafta tribünleri tamamen doldurmasını istediklerini söyledi.

Temiz bir şampiyonluk
Kemal Güvenoğlu, Alsancak Yeşilova olarak hedeflerinin hak ettikleri, kimsenin kafasında soru işareti barındırmayan temiz bir şampiyonluk olduğunu belirtti. Güvenoğlu, şampiyon olalım da nasıl isterse olsun düşüncesinde olmadıklarını da vurguladı.

Güncelleme Tarihi: 17 Şubat 2017, 10:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474