banner564

Zor bir rakip

Ligin beşinci haftasında İskele temsilcisini konuk edecek olan Maraş galibiyet hedefliyor

Zor bir rakip
banner598

 Beyzade ÜNALMIŞ

Geride kalan 4 haftada topladığı 7 puanla altıncı sırada yer alan Maraş yarın sahasında konuk edeceği Gençler Birliği maçının hazırlıklarını tamamladı. 

Zor bir rakibimiz var
Maraş Teknik Direktörü İzzet Kaçmaz zorlu Gençler Birliği maçı öncesi verdiği demeçte, rakiplerine saygı duyduklarını ve zor bir rakiple karşılaşacaklarını, ancak kendilerinin de geçen hafta aldıkları Çanakkale galibiyetini bu hafta kendi sahalarında oynayacakları maçla taçlandırmak istediklerini söyledi. 

4 antrenmanla hazırlıkları tamamladık
Gençler Birliği maçının hazırlıklarını 4 idmanla tamamladıklarını belirten Teknik Direktör İzzet Kaçmaz, takımda cezalı Süleyman dışında eksik oyuncunun olmadığını ifade etti.

Sahamızda iyi oynuyoruz
Ligi en geç açan takım olmalarına rağmen, oyuncu grubunun özverili çalışmaları sonrası iyi noktaya doğru ilerlediklerini ifade eden Maraş Teknik Direktörü İzzet Kaçmaz, zorlu Gençler Birliği maçında sahalarında kayıp yaşamak istemediklerini söyledi. Rakip kim olursa olsun kendi sahalarında istekli ve dirençli oynadıklarını söyleyen Kaçmaz, genç bir takım olmalarına rağmen geride kalan 4 haftada iyi işler yaptıklarını söyledi. 

Kazanmak istiyoruz
Geçen hafta aldıkları Çanakkale galibiyetinin anlamlı olması için Gençler Birliği maçında kayıp yaşamamaları gerektiğini ifade eden Maraş Teknik Direktörü İzzet Kaçmaz karşılaşma ile ilgili tüm hazırlıkları tamamladıklarını ve artık maç saatini beklediklerini söyledi. İlk devre adına iyi mücadele sonrasında ilk sekizi hedef aldıklarını aktaran İzzet Kaçmaz, bu hedefe ulaşacak potansiyele sahip olduklarını ve oyuncu grubuna güvendiğini sözlerine ekledi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474