banner564

Zor bir sezon bizi bekliyor

Kadrosunu baştan aşağıya yenileyen ve gençlere dayalı bir kadro oluşturan Binatlı’da hazırlıklar sürüyor

Zor bir sezon bizi bekliyor
banner598

 Abdullah ZAİFOĞLU

Geçen sezondan farklı bir kadro ile bu sezona hazırlanan Binatlı’da yeni sezonla ilgili konuşan Gökmen Davutoğlu zor bir sezonun kendilerini beklediğini kaydetti.

Gençlere güveniyorum
Gökmen Davutoğlu sezon sona erdikten sonra başlayan transfer dönemi ile birlikte takımdan tam 11 futbolcu ayrıldığını belirterek “Bunların hemen hemen hepsi de A takımda yer alan oyunculardı. Bu nedenle yeni bir takım oluşturmak zorunda kaldık. Şu anda takımda 21 yaş altı tam 7 tane futbolcumuz var. Ama bizim bu gençlerimize güvenimiz tamdır” dedi.

Tecrübeli birkaç oyuncu istiyoruz
“Çok sıkı çalışıyoruz, ilerleyen günlerde gençlerimizle birlikte daha iyi olacağız. Zor olsa da tecrübeli birkaç oyuncu transfer etmek istiyoruz” diyen Davutoğlu, özellikle gol yollarında takıma katkı koyacak bir oyuncu istediklerini söyledi. 

Eksiklerimizi lig başlamada gidermeliyiz
Davutoğlu Offor’un kendi oyuncuları olduğunu ve getirmek istediklerini kaydederek “Olmazsa onun yerine mutlaka birini bulmalıyız. Yabancı oyuncu olarak genç bir kanat oyuncusunu denemekteyiz. Bu eksiklerimizi lig başlamadan tamamlamamız gerekir.” dedi.

Sezona iyi başlamamız lazım
Çok zor bir fikstürle de sezona başlayacaklarını belirten Davutoğlu “zirve mücadelesi veren takımlarla maçlarımız var, sezona iyi başlarsak ilerleyen haftalar adına daha iyi olacağımızı söyleyebilirim” diye konuştu. 

 Pia Bella’da kamp, Lefke ve B. Bağcıl ile hazırlık maçı
Sezon öncesi hazırlıklarını sürdüren Binatlı, hazırlık maçları ve yapacağı kampla yeni sezon hazırlıklarına devam edecek.
Cumartesi günü, daha önceki yıllarda hem Lefke hem de Binatlı takımlarında oynayan merhum futbolcu Özbek anısına Lefke ile oynayacak olan Binatlı, maçtan sonra Pia Bella’da 4 günlük bir kamp yaptıktan sonra 29 Ağustos’ta B. Bağcıl ile de bir hazırlık maçı yapacak.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474