banner564

Zor olacak

Bu sezon Süper Lig’de mücadele edecek olan Türk Ocağı Limasol’un teknik patronu Hasan Topaloğlu ligin ilk karşılaşmasının oldukça zorlu geçmesini beklediğini söyledi.

Zor olacak
banner598
Hamit SAKALLI


Hedefimiz iyi başlamak
Hasan Topaloğlu açıklamalarında iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini ancak takım olma yolunda halen bazı sıkıntıları olduğunu bu yüzden de ligin ilk haftalarının kendileri için zorlu geçeceğinin bilincinde olduklarını belirtirken, iyi bir başlangıcın takım olma yolunda kendilerine oldukça fayda sağlayacağını ve bu yüzden kendi saha ve seyirci avantajlarını en iyi şekilde kullanıp galibiyet için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.

Dengeli bir lig
Süper Lig’in bu sezon geçtiğimiz yıllara göre daha dengeli ve çekişmeli olacağını belirten Topaloğlu, ligi en iyi yerde bitirmeye çalışacaklarını belirtti. Mormenekşe’nin dengeli ve zor bir rakip olduğuna değinen Topaloğlu, bayram olmasına rağmen haftada dört idmanla bu karşılaşmaya hazırlanacaklarını ve takımı maça konsantre edeceklerini vurguladı.

Hayalden gerçeğe geçme zamanı
Hasan Topaloğlu, ligin başlamasıyla birlikte hayallerden gerçeğe geçme zamanının geldiğini ve Türk Ocağı Limasol’un bu gerçeklerle tüm camia kenetlenerek en iyi şekilde mücadele edeceğine inandığını belirtti.

Güncelleme Tarihi: 23 Eylül 2015, 09:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474