banner564

2 milyar dolar bozdular

Cumhurbaşkanı Erdoğan, vatandaşlara yönelik çağrısının büyük destek gördüğünü açıkladı

2 milyar dolar bozdular
banner598
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Sütaş’ın İzmir Tire’deki entegre tesisinin açılışında konuştu. Erdoğan, yaptığı çağrı sonrasında vatandaşların toplam 2 milyar dolar bozarak Türk Lirası'na çevirdiğini açıkladı.
Erdoğan, “Bugün dağlarda PKK’yla mücadele eden, El Bab’ı DEAŞ’tan kurtarmaya çalışan, FETÖ’le mücadele eden, Başika’da Ninova muhafızlarını eğiten, Afganistan’da görev yapan velhasıl ülkemizin ve dünyanın dört bir yanında mücadele eden güvenlik güçlerimiz bizden ülkemizin kalkınması için çalışmamızı bekliyor” dedi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları;
“Milletimizin devletine olan desteğini biliyorum. Bu millet yüce bir millettir. Kimse o paçavraları bizim bayrağımıza eş gibi karşımıza çıkarmasın. Kimse bu topraklarda operasyon düşünmesin. Bedelini ağır öderler ve ödüyorlar. Türkiye'ye yönelik saldırılar çok çeşitli. Bu nedenle birçok alanda mücadele ediyoruz. Terörden darbe girişimine kadar her yol her yöntem denenerek üzerimizde baskı kurmaya çalışıyorlar. Benim vatandaşım 2 milyar doları TL'ye çevirdi. Yüksek faiz oranlarıyla işverenin karşısına dikilirsen yatırımcı nasıl yatırımda bulunacak. PKK'lı teröristleri mağaralarda arayan, El Bab'ı DEAŞ'tan kurtarmaya çalışan, FETÖ'yü deşifre eden güvenlik güçlerimiz bizden dua bekliyor. Yaşadığımız krizler bir hakikatı gösterdi. Türkiye kendi kendine yeten bir ülke haline gelmelidir. Teşvik bölgelerinde adım atarak üretimi artıracağız. Turizmden sağlığa kadar son yıllardaki kayıplarımız gidermeliyiz.”

Güncelleme Tarihi: 24 Aralık 2016, 09:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473