banner564

3 kişi yakalandı

Bankaları mesken tutarak yüklü miktarda para çeken müşterileri takibe alıp paralarını gasp eden çetelerden birisi daha çökertildi

3 kişi yakalandı
banner598
Bankaları mesken tutarak yüklü miktarda para çeken müşterileri takibe alıp paralarını gasp eden çetelerden birisi daha çökertildi. Alacağı bir bina için bankadan 1 milyon lira çeken Özcan Ç.'yi takip ederek parasını gasp ettiği iddiasıyla gözaltına alınan 3 kişi, adliyeye sevk edildi.
Yenibosna'da 5 Şubat 2015 tarihinde bankadan çektiği 1 milyon lirasının silahlı saldırganlar tarafından gasp edildiğini belirten Özcan Ç., saldırganların yakalanması için suç duyurusunda bulundu. Özcan Ç., ifadesinde Yenibosna Taşyolu üzerinde iş yeri olarak kullanılan bir binayı almak için 2 milyon 700 bin liraya pazarlık yaptıklarını söyledi. Piyasadan bazı kişilerden 1 milyon 700 bin lira alacağı olduğunu belirten Özcan Ç. geri kalan 1 milyon lirayı da bankadan çekerek 2 milyon 700 bin lirayı temin etmeyi planladığını söyledi.
Olay günü Ömer T. isimli iş arkadaşı ile bankadan 1 milyon lira çektiğini belirten Özcan Ç., arkadaşının Bağcılar Güneşli Mahallesi Mutlu Sokak üzerindeki tekstil atölyesine gittiklerini söyledi. Çektiği paradan 40 bin lirayı arkadaşı Ömer T.'ye borç olarak verdiğini belirten Özcan Ç., "Atölyenin önünde otomobilimi park ettim. Ömer, atölyeye kadar gidip gelecekti." diye ifade verdi. Saldırganların da bu sırada ortaya çıktığını belirten Özcan Ç, iki saldırganlardan birinin ateş ederek ön camını patlattığını ve yanındaki koltuk üzerinde duran 960 bin lirayı alarak kaçtığını söyledi.

Güncelleme Tarihi: 07 Haziran 2015, 09:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473