banner564

87 firma katıldı

Antalya'da 500 yöresel ürün pazarda sergilendi

87 firma katıldı
banner598
    Antalya’da Cam Piramit'te beş gündür açık bulunan Yöresel Ürünler Pazarı'nda 40 ilden 87 firma, yaklaşık bin 500 yöresel ürün sergiledi.
    Cam Piramit'te beş gündür açık bulunan Yöresel Ürünler Pazarı'nda yaklaşık bin 500 ürün sergilendi. Yöresel Ürünler Esnaf Kulübü Başkanı Sedat Kolcuoğlu, yöresel ürünler pazarını Antalya'da 3 yıldır organize ettiklerini ve pazara bu yıl büyük ilgi gösterildiğini söyledi.
    Beş gündür açık bulunan pazarda 40 ilden 87 firmanın, yaklaşık bin 500 yöresel ürün sergilediğini kaydeden Kolcuoğlu, "Türkiye'nin lezzetleri bu pazarda buluştu, Yöresel Ürünler Pazarı her kesimden büyük ilgi gördü" dedi. Bu arada, pazarda stant açan zeytinyağlı sabun üreticisi Nihat Özer, 15 çeşitten ardıç katranı özlü ve keçi sütü katkılı  sabunlarının yoğun rağbet gördüğünü söyledi.  

Kebap şov
   Öte yandan pazarın son günü, metrelik kebap şovu gerçekleştirildi. Adana kebap ustası Tarkan Kolcuoğlu'nun, iki şişte üçer buçuk metre halinde hazırlayıp servis ettiği kebap ilgiyle izlendi. Metrelik kebaplar, daha sonra vatandaşlara ikram edildi.  

Güncelleme Tarihi: 05 Mayıs 2015, 09:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474