banner564

Acı ama gerçek

Mehmet Ali Şahin, "Dünyada hayatını kaybeden Müslümanların yüzde 90'ının katili yine bir Müslüman ya da Müslüman olduğunu iddia eden kişi” dedi

Acı ama gerçek
banner598
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, yeni Türkiye'nin inşasının yeni olmadığını, AK Parti kurulduğundan sonra inşasının hep devam ettiğini söyledi.  Eski ile yeni Türkiye arasındaki farkları örneklerle anlatan Şahin, "IMF'den borç alan, IMF tarafından yönetilen Türkiye, şimdi IMF'yi yönetmeye başladı. İşte yeni Türkiye budur.  Eski Türkiye 'yatarım Türkiye'siydi, yeni Türkiye yatırım Türkiye'si oldu" ifadesini kullandı.
İsrail askerlerinin Mescid-i Aksa baskınına da değinen Şahin, "Mescid-i Aksa, ilk kıblemizdir. Kur'an-ı Kerim'in ilk ayetini okuyun. Mescid-i Aksa'nın inancımızda yerinin ne kadar farklı olduğunu göreceksiniz. Birkaç gün önce belki hala devam ediyor. İsrail askerleri ilk kıblemiz ve bizim için Mekke kadar önemli ve değerli o kutsal mekana postallarıyla girdi. O postallarla mihrabı çiğnediler. Kur'an-ı Kerimler yerlerde, o camide ibadet etmek isteyen Müslümanlar saldırıya uğradı, belki dövüldü, belki hayatını kaybedenler oldu, şehit edildiler" şeklinde konuştu.
Bu saldırıya en üst düzeyde tepki verdiklerine dikkati çeken Şahin, "Dünyada hayatını kaybeden Müslümanların yüzde 90'ının katili yine bir Müslüman ya da Müslüman olduğunu iddia eden kişi. Böyle bir tablo karşısında İsrail, ilk kıblemiz Mescid-i Aksa'ya girmiş ve demin söylediklerimi yapmış, İslam aleminin hiç suçu, vebali yok mu? Allah aşkına. Siz birbirinizle uğraşırsanız, birbirinizin gırtlağına yapışırsanız adam bunları yapar" değerlendirmesinde bulundu. Şahin, bazı ülkelerin Filistin Devleti'ni tanıması nedeniyle İsrail'in kışkırtıcı tavır takındığını anlatarak, Filistinlilerin dünya kamuoyunda yadırganacakları birtakım eylemler yapmalarını beklediğini kaydetti. 

Güncelleme Tarihi: 09 Kasım 2014, 08:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474