banner564

Adı gibi ‘Yıldız’ olacak

Moda dünyasında son günlerde dikkatleri üzerine Yıldız Avşar, başarılı bir manken olmak için çalışıyor.

Adı gibi ‘Yıldız’ olacak
banner598
Güzelliği ve fiziği ile göz dolduran 19 yaşındaki Yıldız Avşar, birinci olduğu Best Model Of North Cyprus 2014 modellik yarışmasıyla hayatının değiştiğini söyledi.
İstanbul’da 6 Aralık’ta yapılacak olan Best Model Of The World yarışmasına hazırlandığını aktaran Avşar, “yarışmadan oldukça umutluyum. Kendime olan güvenim beni dereceye taşıyacak. Aynı gece dogum günüm olmasının bana sans  getireceğine inanıyorum” dedi.
Güzellik yarışmasına katılması ve sonraki dönemde en büyük desteği kendisine ailesinin verdiğini söyleyen Yıldız Avşar, “Ailem bana güveniyor. Her türlü bana destek çıkıyorlar. Özel hayatımda kendime zaman ayırıyorum. Clublara fazla gitmiyorum. Folklor ve tiyatroyla ugraşmayı seviyorum ama şu an sadece yarışmaya yogunlaştım” ifadelerini kullandı.
Formda kalmak için sürekli spor yaptığını belirten Yıldız Avşar, çok hırslı olduğunu ve İstanbul’daki yarışmadan dereceyle döneceğini belirtti.
Yay burcu olduğunu ve burcunun tüm özelliklerini taşıdığını belirten Yıldız Avşar şunları söyledi, “Burcum yay, çok duygusal, dobra ve açık sözlü bir burç. Ve tüm bu özelliklere sahibim.
Çok hırslı bir yapıya sahibim. Bir işi başarmak için kimseden birşey beklemem kendim yaparım bu yaşıma kadarda hep kendim yaptım ve başardım. İstanbul’da da ülkemi en iyi şekilde temsil edeceğim.”

Güncelleme Tarihi: 09 Kasım 2014, 08:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474