banner564

Adem dehşet saçtı

Bursa’nın Osmangazi ilçesinde, hırsızlık suçundan kesinleşmiş hapis cezası bulunan kişi, kendisini yakalamak isteyen polis memurlarından birinin boğazına bıçak dayayadı

Adem dehşet saçtı
banner598
Bursa’nın Osmangazi ilçesinde, hırsızlık suçundan kesinleşmiş hapis cezası bulunan kişi, kendisini yakalamak isteyen polis memurlarından birinin boğazına bıçak dayayınca tabancayla bacağından vurularak etkisiz hale getirildi.
Polis ekipleri, 70'ten fazla hırsızlık olayına karışan ve bu suçtan 12 yıl 11 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan Adem Ş'yi (25) takibe aldı. 
Adem Ş'nin, otomobiliyle bir alışveriş merkezinin otoparkına girdiğini gören ekipler, aracını park edip indikten sonra onu yakalamaya çalıştı. Polisin uyarısını dikkate almayıp bir süre kaçan zanlı, yanındaki bıçakla görevlilere saldırdı. Arbede sırasında bıçağı bir polis memurunun boğazına dayayan Şimşek, tabancayla bacağından vurulup etkisiz hale getirilerek yakalandı.
Olayda, söz konusu polis memuru boğazından hafif yaralandı. Bu kişiye, 112 Acil Servis ekiplerince olay yerinde müdahale edildi.
Adem Ş. ise Bursa Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Güncelleme Tarihi: 05 Aralık 2014, 09:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474