banner564

Aile faciası

Polis memuru Özgür Kaçar’ın kullandığı otomobil TEM Otoyolu’nda bariyerlere çarparak hurdaya döndü, araçta sıkışan eşi ve kızı öldü

Aile faciası
banner598
TEM Otoyolu’nda polis memurunun kullandığı otomobil bariyerlere çarptı. Hurdaya dönen araçta bulunan polis memurunun eşi ile kızı hayatını kaybetti. Sürücü ile oğlu ise yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Sinir krizi geçiren polis memurunu meslektaşları sakinleştirmekte güçlük çekti. 
Kaza, Bağcılar TEM Otoyolu İSTOÇ mevkisinde, saat 05.30 sıralarında meydana geldi. İddialara göre, Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görevli polis memuru Özgür Kaçar, ailesiyle birlikte Esenler’de akraba ziyaretine gitti. Özgür Kaçar’ın kullandığı 34 AR 1268 plakalı özel otomobilleriyle evlerine doğru yola çıkan aile İSTOÇ mevkisinde kaza yaptı. Henüz bilinmeyen sebeple kontrolden çıkan otomobil bariyerlere saplandı. Kazayı gören vatandaşların yardımıyla sürücü Özgür Kaçar ile 13 yaşlarındaki oğlu Göktuğ yaralı olarak araçtan çıkartıldı. Araçta sıkışan anne Çiğdem ile kızı Tuana için ise itfaiye ve sağlık ekibi çağrıldı. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, anne ile kızını uzun uğraşlar sonucu sıkıştıkları araçtan çıkarttı. Sağlık ekipleri, anne Çiğdem ve kızı Tuana Kaçar’ın hayatını kaybettiğini belirledi. 

Sinir krizi geçirdi
Otomobildeki eşinin nabzına bakan ve öldüğünü anlayan Özgür Kaçar sinir krizi geçirdi. Meslektaşları Kaçar’ı sakinleştirmekte güçlük çekti. Kaçar’ın belindeki silahı alan polis ekipleri, meslektaşlarını ambulansa bindirdi. Özgür Kaçar Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazayı hafif yaralı olarak atlatan Göktuğ Kaçar da Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Çiğdem ve Tuana Kaçar’ın cenazeleri ise olay yerindeki gerekli incelemelerin ardından Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. 
Görgü tanıkları da büyük bir gürültü duyduklarını, olay yerine geldiklerinde ise aracın bariyerlere çarptığını gördüklerini aktardı. Kaza yerini gören kameraları incelemeye alan polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Güncelleme Tarihi: 11 Mart 2015, 09:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474