banner564

Büyük usta uğurlandı

Ünlü sanatçı Kayahan, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve çok sayıda sanatçı dostunun katıldığı cenaze namazının ardından toprağa verildi

Büyük usta uğurlandı
banner598
Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Kayahan için dün Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda tören düzenlendi. Ardından, Teşvikiye Camii’nde öğle namazını müteakip cenaze namazı kılındı. Cenaze törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, sanat, siyaset ve spor dünyasından çok sayıda isim ile ailesi ve sevenleri katıldı. 
Ailesi cenaze namazı öncesi cami avlusunda taziyeleri kabul etti. Güvenlik önlemleri kapsamında camiyi gören çevredeki binaların çatılarına keskin nişancılar konuşlandırıldı. Cami girişine ise ‘Büyük usta nurlar içinde yat’ yazılı poster asıldı. Cenaze namazının ardından omuzlarda cenaze aracına taşınan Kayahan’ın naaşı Kanlıca Mezarlığı’nda defnedildi.
Bu arada cenaze törenine katılan ünlü isimler Kayahan’a övgüler yağdırdı. Orhan Gencebay, "Hepimizin başı sağ olsun. Kayahan, hepimizin çok sevdiği saydığı son derece üretken bir sanatçımızdı. Müziğimizi üretenlerden biriydi. Türk popuna, Türk değerlerini katan biriydi." dedi.

Güncelleme Tarihi: 05 Nisan 2015, 09:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474