banner564

Dolar molar  bizi bağlamaz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, dövizdeki hareketlilikle ilgili dünyaya mesaj verdi:

Dolar molar  bizi bağlamaz
banner598

 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önce Bayburt'ta ardından da Gümüşhane'de konuştu. Dövizdeki hareketlilik ile ilgili 'İnşallah bu felaketleri de atlatacağız ama ekonomik savaşı da başarılı bir şekilde vereceğiz. Dolar molar bizim yollarımızı kesmez, hiç endişe etmeyin' dedi. FETÖ üzerinden eleştirilerini sürdüren Erdoğan, "Koyunlarında büyüttükleri FETÖ'cu alçaklar ile ilgili hiç bir adım atmayanlar kusura bakmasın bize hukuk dersi veremez" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gümüşhane'de çevre yolu açılış töreninde konuştu: 
“Devletimizin işleyişinde en ufak bir zafiyetin oluşmaması için büyük bir gayret gösteriyoruz” diyen Erdoğan sözlerini şöyle sürdürdü: Tutturmuşlar kur mur filan falan. Bırakın geçin bu işleri. Biz işimize bakalım işimize, daha iyi olacak. Haklarımızdan taviz vermeyiz.  Özellikle döviz kuru üzerinden ülkemize yönelik gerçekleştirilen tüm saldırılara rağmen inşallah ikinci çeyrekte de büyümeye devam edeceğiz. Hiç kimsenin bizi hedeflerimizden alı koymasına hedeflerimizle aramıza girmesine izin vermeyeceğiz.

Dolarları bozdurun
Erdoğan, halka yastık altındaki dolarların bozdurulması çağrısında da bulundu:  Yastıkları altında doları, eurosu, altınları olan varsa bunları bankalarda bozdurup Türk lirasına çevirsinler. Ki bunlara gelin bir ders daha verelim. Bu dersi daha önce verdiniz ama gelin bir daha verelim. Hazır mıyız? Geçenlerde millet kongre merkezinde bunu söyledim, oradan birisi dedi ki “yastık altında var mı” dedi. Ben de dedim ‘var olanlara söylüyorum’ Şüphesiz herkeste olmayabilir ama olanlar var. Onu da biliyorum, ben de olanlara sesleniyorum zaten; kayıt dışı. Bunu yapmamız lazım.
Birileri maddi menfaati uğruna haysiyetinden vazgeçebilir. Kimi ülkeler kısa vadeli çıkarları için şahsiyetini tezgâha koyabilir. Birilerinin insanların kanını emen müstemlekecilere diyet borcu olabilir. Ama Türk milleti asla böyle bir yanlışın, böyle bir hatanın içine düşmez, düşürülemez. Çünkü haysiyetini ve şahsiyetini kaybeden milletin varacağı yer zillet çukurudur.

Erdoğan’dan ABD’ye: Bize hukuk dersi veremez
Erdoğan, Rahip Brunson’un serbest bırakılmasını isteyen ABD’ye de seslendi. Erdoğan şunları söyledi:  Ekonomik manipülasyonlar üzerinden bize diz çöktüreceğini zannedenler anlaşılan bu milleti hiç tanımıyorlar. Koyunlarında büyüttükleri, malikânede ağırladıkları FETÖ’cü alçaklarla ilgili hiçbir adım atmayanlar kusura bakmasınlar bize hukuk dersi veremez. Yüzlerce insanımızı hunharca katledenlerle ilgili en temel hukuk ilkelerini rafa kaldıranlar bize demokrasiden bahsedemez. Bu millete tehdit dili, şantaj dili kullanamaz. Hele hele bu millete kabadayılık hiç sökmez.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473