banner564

Ercin yetim kaldı

Gaziantep’te IŞİD bahanesiyle düzenlenen izinsiz gösterilerde rastgele ateş açılması sonucu hayatını kaybeden Sevgi Balcı toprağa verildi

Ercin yetim kaldı
banner598
Gaziantep’te IŞİD bahanesiyle düzenlenen izinsiz gösterilerde rastgele ateş açılması sonucu hayatını kaybeden Sevgi Balcı'nın 11 aylık kızı Ecrin'in olay günü sabaha kadar uyumadığı ancak annesinin eşarbına sarıldıktan sonra uykuya daldığı bildirildi.  Vatan Mahallesi'nde evinin önünde düzenlenen gösteriler sırasında vücuduna isabet eden kurşunla hayatını kaybeden ve  toprağa verilen Balcı'nın kayınpederinin İbrahimli Mahallesi'ndeki evinin önüne kurulan çadırda, taziye ziyaretleri kabul ediliyor. Başsağlığı dileklerini Sevgi Balcı'nın eşi Mehmet Balcı'nın kabul ettiği taziye çadırında mevlüt okunup dualar ediliyor.  Taziye çadırını İl Jandarma Komutanı Albay Adnan Arslan da ziyaret ederek cenaze yakınlarını başsağlığı diledi.
Yaşasaydı bugün evliliğinin 2. yıl dönümünü kutlayacağı öğrenilen Sevgi Balcı'nın kızı Ecrin'in 19 gün sonra doğum günü olduğu ve kutlama hazırlığı yaptığı belirtildi. Ecrin'in olay günü sabaha kadar uyumadığı da vurgulandı. Yakınlarının çabalarına rağmen bir türlü susturulamayan bebeğin, kucağına annesinin eşarbı verildikten sonra sakinleştiği ve eşarba sarılıp uyuya kaldığı bildirildi.

Güncelleme Tarihi: 12 Ekim 2014, 09:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473