banner564

“Göreve hazırız”

İskenderun'da Kore ve Kıbrıs gazisi 15 kişi gönüllü askerlik için başvuruda bulundu

“Göreve hazırız”
banner598
Türk Silahlı Kuvvetlerinin Afrin'de PYD/PKK ve DEAŞ'a yönelik yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'nda görev alan askerlere vatandaşların destekleri sürüyor.
Hatay'ın Dörtyol ilçesinde belediyenin de katkılarıyla toplanan 20 ton narenciye tıra yüklenerek, sınırda ve sınır ötesindeki askerlere gönderildi.
Belediye önünde düzenlenen törenin ardından üzerinde "Zeytin Dalı Harekatı'nda görev yapan bozkurtlara destek tırı" yazılı pankart bulunan araç Hassa ilçesine uğurlandı.
Hatay'da kanaat önderleri ve bazı sivil toplum örgütü temsilcileri bir araya gelerek Zeytin Dalı Harekatı'na katılan askere dua etti.
Hatay'ın İskenderun ilçesinde de Kore ve Kıbrıs gazisi 15 kişi gönüllü askerlik için başvuruda bulundu.
Türkiye Muharip Gaziler Derneği İskenderun Temsilciliği Başkanı Neşet Turhan, askerlik şubesi önünde yaptığı açıklamada, vatan ve millet için ölümü göze aldıklarını söyledi.
Zeytin Dalı Harekatı'na katılım sağlamak için askerlik şubesine başvuruda bulunduklarını ifade eden Turhan, "Mehmetçiğimizin yanında olduğumuzu devlet ve milletimizin yurt savunmasında her zaman gönüllü asker olduğumuzu bildirir, kayıtlarımızın yapılarak askere alınmamız için gereğinin yapılmasını arz ederiz." dedi.
Reyhanlı ilçesinde de Zeytin Dalı Harekatı kapsamında ev ve iş yerlerine bayrak asıldı.

Güncelleme Tarihi: 30 Ocak 2018, 10:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473