banner564

Dünya iyisi bir insandı

Geride gözü yaşlı bir eş ve bir evlat bırakan 39 yaşındaki Ahmet Altındağlı, sevenlerinin duaları eşliğinde son yolculuğuna uğurlandı

Dünya iyisi  bir insandı
banner598
Melin DOBRAN
Çamlıbel yakınlarında geçtiğimiz Cumartesi günü geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden 39 yaşındaki Ahmet Altındağlı toprağa verildi. 
Altındağlı, Planlama ve İnşaat Dairesi çalışanlarından ve Kıbrıs Türk Memur Sendikası (Memur-Sen) Genel Sekreteri idi. 
Beklenmedik bir şekilde hayatını kaybeden Altındağlı, evli ve bir evlat babasıydı. Yoğun katılımın olduğu cenaze töreninde, feryatlar ve gözyaşları bir an olsun dinmedi. Altındağlı’nın cenazesi, dün İsmail Safa Camisi’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından, Lefkoşa Mezarlığı’nda toprağa verildi.
Zamansız vedası ile tüm sevenlerini hüzne boğan Altındağlı’yı tanıyanlar, “Dünya iyisi bir insandı. Herkesin yardımına koşan birisiydi” dedi.

Üst düzey katılım oldu
Altındağlı ailesini bu acı gününde yalnız bırakmayanlar arasında 3’üncü Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu başta olmak üzere birçok siyasi vardı. Cenazeye katılan siyasiler, başarılı bir devlet memuru, örnek bir sendikacı olarak nitelendirdikleri Ahmet Altındağlı’nın zamansız vedası karşısındaki üzüntülerini dile getirdi.

Kaza nasıl olmuştu?
Altındağlı, yönetimindeki NK 645 plakalı araçla, Çamlıbel ile Kılıçaslan arasındaki yolda direksiyon hâkimiyetini kaybederek, toprak sete çarpmıştı. Kaza sonucu araçta sıkışan Ahmet Altındağlı, olay yerinde hayatını kaybetmişti.

Güncelleme Tarihi: 30 Ocak 2018, 10:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474