banner564

Göz kamaştırdı

Zeynel Kartal, Londra Moda Haftası çerçevesinde hazırladığı yeni koleksiyonunu tanıttı

Göz kamaştırdı
banner598
 İngiltere'de yaşayan başarılı Türk tasarımcı Zeynel Kartal, Londra Moda Haftası çerçevesinde hazırladığı yeni koleksiyonunu tanıttı.
18-22 Eylül tarihleri arasında düzenlenen Londra Moda Haftası kapsamında 2016 ilkbahar yaz koleksiyonunu sergileyen modacı Zeynep Kartal, büyük beğeni topladı.
Covent Garden'daki Free Masons Hall'de düzenlenen birbirinden güzel modellerin podyuma çıktığı defilede, Kartal'ın hazırladığı kostümler modacı ve moda severlerden tam not aldı. Kartal'ın 'Rue Royal' isimli koleksiyonda kaliteli ipekler, danteller, ince ipekli ve nakışlı kumaşlardan dikilen gösterişli tuvaletler ve elbiseler dikkat çekti.
Modacı ''Koleksiyonumu, güçlü bir moda ve tarz anlayışına sahip aristokrat bir erkek grubunun resmedildiği Rue Royal adlı bir tablodan ilham alarak oluşturdum. Resimdeki erkek egemenliğini eleyerek ve günümüzün güçlü, ilham verici, bağımsız kent kadınlarının varlığını kutlayarak koleksiyonumda tabloyu yeniledim. Amacım kadınları kendi tarzlarını bulmaları için cesaretlendirmek ve görünüşleriyle ilgili özgüveni hissettirmek.
Koleksiyonumda çok kaliteli ipek kumaşlar ve detaylı işlemeler kullanarak Zeynep Kartal imzasıyla bu tablodaki şıklığı günümüzün kadınlarına uyarladım'' diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 23 Eylül 2015, 09:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473