banner564

‘Halk arayış içinde’

Cumhurbaşkanı adayı İhsanoğlu, Kadıköy’deki Salı pazarını gezdi

‘Halk arayış içinde’
banner598
   MHP ve CHP'nin de aralarında bulunduğu bazı siyasi partilerin cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, "Cumhurbaşkanının başbakanın rolünü alma yetkisi var mı o Anayasa'da? Bunu ben soruyorum, sorguluyorum. Bilmediğim bir maddesi varsa, ben onu bilmeye hazırım. Yoksa o zaman ona göre konuşmak lazım" dedi. 
   İhsanoğlu, beraberindeki heyetle Kadıköy'deki Salı Pazarı'nda esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Burada ilgiyle karşılanan İhsanoğlu, zaman zaman vatandaşlarla sohbet edip, fotoğraf çektirdi. 
Buradan Marmaray'ın Üsküdar istasyonuna gelen İhsanoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, halkın demokratik bir alternatif arayışı içerisinde olduğunu belirterek, halkın demokrasi anlayışına ve hoşgörüsüne herkesin saygılı olması gerektiğini söyledi. 
    İhsanoğlu, gerçekleştirdiği semt pazarı ziyaretinin çok şeyler söylediğini, her kesimden vatandaşın, özellikle kadınların söylediklerinin kendisini çok duygulandırdığını ifade etti. 
Ekmeleddin İhsanoğlu, "Eminim ki, kadınlarımız demokrasi imtihanında en üst sınıfa geçmişlerdir ve en yüksek puanı bizim kadınlarımız alacaklardır. Aynı şekilde gençlerimiz, çok yakından ilgileniyorlar. Bunlar beni çok mutlu ediyor. Bu hislerimi sizlerle paylaşmak istiyorum. Çünkü siz bunlara şahit oldunuz ve siz halkın neler söylediğini açık açık dinlediniz. Bu benim için yeterlidir" diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 09 Temmuz 2014, 09:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474