banner564

“Hedef Erdoğan” diyor

AK Parti'li belediye başkan adayının evine ses bombası atıldı

“Hedef Erdoğan” diyor
banner598

   AK Parti Van Büyükşehir Belediye Başkan adayı Osman Nuri Gülaçar, evine ses bombası atılmasına ilişkin, "Bize taşla, bombayla gönderilen gençlerimize sesleniyorum, hiçbir seçim galibiyeti, hiçbir makam ve mevki içinizden tek bir gencin geleceğinden daha kıymetli değildir" dedi.

Fenomenbet Roman"; mso-bidi-font-family:"Times New Roman";color:#333333;mso-fareast-language:TR">    Gülaçar, Şerefiye Mahallesi Tarlabaşı 1. Sokak'taki evine dün akşam saatlerinde kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişilerce ses bombalı saldırıda bulunulması olayına ilişkin basın toplantısı düzenledi.

   AK Parti il Başkanlığındaki toplantıda, 14 Ocak'ta 6 ilde eş zamanlı gerçekleştirilen operasyonları anımsatan Gülaçar, operasyonlar kapsamında evinde de arama yapıldığını hatırlattı.

Gülaçar, önceki gün esnaf ziyareti sırasında organize olmuş bir grubun sözlü ve taşlı saldırılarına maruz kaldıklarını, dün akşam ise kendine ve bir akrabasına ait iki eve içinde sadece kadın ve çocukların bulunduğu sırada ses bombası atıldığını söyledi.

    14 Ocak'taki operasyonla şahsı üzerinden hükümetin ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın hedef alınarak yıpratılmak istendiğini vurgulayan Gülaçar, bu olaydan sonra da seçim çalışmalarının sabote edilmesine yönelik girişimlerle karşılaştıklarını ifade etti.

 

Güncelleme Tarihi: 25 Ocak 2014, 02:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473