banner564

Herkes haddini bilecek

Erdoğan’ın, ses tellerindeki sorun nedeniyle, AK Parti’nin Konya mitinginde Davutoğlu konuştu

Herkes haddini bilecek
banner598

   Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, "Konya, Türkiye Cumhuriyeti topraklarının her bir santimetrekaresini dolaşan, her bir vatandaşıyla kucaklaşan Başbakanımız ve ekibine en güçlü desteği verecek inşalah. Hem de Türk demokrasi tarihinin en güçlü, en rekor oy oranıyla” dedi.

   Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın ses tellerindeki sorun nedeniyle Konya mitinginde konuşan Davutoğlu, tehlikeye karşı ilk tepkiyi Konya'nın verdiğini vurgulayarak şunları kaydetti:

   "Şimdi bakınız, birlikte bir muhasebe edelim. Neden AK Parti hedefte. Neden Başbakanımız ve onun ekibi her gün bir saldırıya maruz kalıyor. Her gün bir itibar saldırısına maruz kalıyor. Şu anda milli iradeyi, Türkiye Cumhuriyeti topraklarının her yerinde temsil eden tek parti AK Parti'dir. Bakınız; bir aylık tempoya bakın. Başbakanımızı takip ettiniz. Bir gün Edirne'de bir gün Van'da, Muğla'da, Rize'de, her yerde... Türkiye'nin her bölgesinde 100 binlerin katıldığı, milyonların katıldığı mitingler yaptı. Her yerde hiçbir ayrım olmaksızın bu al bayrağı dalgalandırdı.

   Şimdi her gün Türkiye'ye karşı bir şekilde komploların aleti olan ana muhalefet partisi, başbakanımızın tabiriyle genel müdürü, Van'a, Diyarbakır'a gidebildi mi? Türkiye'nin birçok şehrinde miting yapabildi mi ? Türkiye'nin güney doğusunda ne CHP var ne de ikinci muhalefet partisi MHP var. Sadece ve sadece AK Parti var. O bölgelerde bu bayrağı dalgalandıran sadece AK Parti'dir. Peki Orta Anadolu'ya geldiğimizde burada da yine ana muhalefet partisi yok. 3. parti yok. AK Parti'nin ezici üstünlüğüyle yarışmaya çalışan ikinci muhalefet partisi var."

Güncelleme Tarihi: 29 Mart 2014, 12:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473