banner564

Nihat Berkan ile görüştüler

KTTO Başkanı Fikri Toros ve beraberindeki Yönetim Kurulu üyeleri, turizm yatırımcılarına yönelik ziyaretler başlattı

Nihat Berkan ile görüştüler
banner598
Kıbrıs Türk Ticaret Odası (KTTO) Başkanı Fikri Toros ve beraberindeki Yönetim Kurulu üyeleri, turizm yatırımcılarına yönelik ziyaretler başlatarak ilk ziyareti Bafra bölgesinde faaliyet gösteren Kaya Artemis Hotel’e gerçekleştirdi.
KTTO’dan yapılan açıklamaya göre, turizm sektörünün sıkıntılarını yerinde inceleme amacıyla başlatılan ziyaretlerde ilk görüşmesini Kaya Artemis Hotel Genel Müdürü Nihat Berkan’a yapan KTTO heyeti, Berkan’ın görüşlerini dinledi.
KTTO Başkanı Fikri Toros, görüşme sırasında Kaya Artemis Hotel’in turizme kattığı canlılıktan bahsederek, böylesi yatırımların ülke ekonomisi için önemli olduğunu ve bundan memnuniyet duyduğunu dile getirdi. Böylesi yatırımlarda özellikle yerel işletmelerin desteklenmesi gerektiğine de dikkat çeken Toros, bölgede faaliyet gösteren işletmelerle işbirliği yapılmasının ve yerli halkın da istihdam edilmesinin elzem olduğunu belirtti.
KTTO Başkanı Toros, ülke ekonomisinde büyümeyi hedefleyerek çıktıkları yolda, turizm sektörünün diğer paydaşlarını da ziyaret edip görüşlerini almanın çok gerekli olduğuna dikkat çekerek, bu vesile ile başlatmış oldukları temas ve çabalarına yarın Colony Hotel’le devam edeceklerini kaydetti.

Güncelleme Tarihi: 22 Nisan 2015, 09:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474