banner564

İhanet çeteleri çökertilecek

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, “Milletin oynanan oyunu da şantajları da montajları da gördü” diyerek, sert uyarılarda bulundu:

İhanet çeteleri çökertilecek
banner598
    Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Sakarya kent meydanında düzenlenen mitingte  halka hitap etti. 
    Erdoğan, 20 Mart'ta Sakarya'da "muhteşem bir buluşma"yı aynı meydanda gerçekleştirdiklerini hatırlatarak, vatandaşlara şöyle seslendi: 
   "Birisi diyor ki 'Buranın belediye başkanı buraya bir otopark bile yapmamış.' Halbuki bunun altı otopark. Bunlar böyle işte. Klavuzu karga olanın... Bu buluşmadan 10 gün sonra sizler sandığa gittiniz. Sakarya, 30 Mart'ta yüzde 58 oy oranıyla bir kez daha 'AK Parti' dedi. Bu muhteşem sonuçtan dolayı her birinize tek tek teşekkür ediyorum. Ahde vefanız için sizlere şükranlarımı sunuyorum. Allah sizlerden razı olsun. Rabbim Sakarya'daki bu uhuvveti, bu birliği, bu kardeşliği ebediyen muhafaza eylesin." 
   Erdoğan, 30 Mart yerel seçimlerinde Türkiye'nin yüzde 45,5 oy oranıyla kendilerine destek, güç, özellikle hükümetteki, belediyelerdeki performanslarına bir kez daha güvenoyu verdiğini söyledi. Milletin, 30 Mart'ta sadece AK Parti'yi desteklemekle kalmadığını, sandıkta CHP'ye, MHP'ye ve HDP'ye de ders verdiğini ifade etti.
 
“Onların hesabını millet görecek”

   Milletin oynanan oyunu gördüğünü belirten Erdoğan, "Şantajları da gördü, montajları da gördü. Şimdi inşallah onların hesabını yine milletim görecek ve hukuk içinde de bunun hesabını ağır ödeyecekler. Biraz sabır. Türkiye'nin milli kurumlarına, milli değerlerine, milli projelerine yapılan ihaneti bu kardeşiniz çok yaşadı. Bunlar, ihanet şebekesi ihanet. Bu ülkede, mafyayı nasıl çökerettiysek, çeteleri nasıl çökerttiysek, bu ihanet şebekesini de öyle çökerteceğiz, Allah'ın izniyle. Hiç endişeniz olmasın" diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 17 Temmuz 2014, 09:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473