banner564

İnsanlık dışı

Birlikte yaşadığı kadını yastıkla boğduktan sonra bıçakla parçalara ayırdı ve bir bavula koydu

İnsanlık dışı
banner598

   Antalya'da, birlikte yaşadığı kadını yastıkla boğduktan sonra bıçakla parçalara ayırdığı ve bir bavula koyduğu iddia edilen kişi, adliyeye sevk edildi.

   Esma Akıncı'yı öldürdüğü ileri sürülen zanlı G.Ö, Kepez İlçe Jandarma Betwinner Komutanlığındaki ifadesinin ardından adliyeye getirildi. G.Ö, burada gazetecilerin sorularını yanıtsız bıraktı.

Evli ve 3 çocuk babası zanlının jandarmadaki ifadesinde, dolmuş şoförü olduğunu ve Akıncı ile 3 ay önce tanıştıklarını söylediği öne sürüldü. 

   İfadesinde, Akıncı'nın dolmuşuna müşteri olarak bindiğini ve bu şekilde arkadaş olduklarını anlatan Akıncı, 20 gündür otel odasında kaldıklarını belirtti. Zanlının, Akıncı'dan bardaki işini bırakmasını, Akıncı'nın da kendisinden eşinden boşanmasını istediğini, bu nedenle tartıştıklarını söylediği iddia edildi.

   Antalya'da dün akşam saatlerinde vatandaşların ihbarı üzerine jandarma ekipleri, Çamlıca köy yolu ayrımında şüpheli görülen G.Ö'nün (47) üstünde ve taşıdığı iki bavulda arama yapmıştı. Bavullarda Esma Ekinci'ye (37) ait parçalanmış ceset bulunmuştu.

Güncelleme Tarihi: 27 Aralık 2013, 01:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473