banner564

‘Endamın Yeter’

Pulya Festivali’nde sahne alan ünlü sanatçı Kıraç, tüm şarkılarını hayranları ile birlikte söyledi

‘Endamın Yeter’
banner598
Yeniboğaziçi Pulya Festivali’nin yedinci gününde Türkiye’nin ünlü sanatçılarından olan Kıraç, festival alanında sahne aldı.
Türkiye’de bir çok diziye müzik yapan ve dillerden düşmeyen şarkıları ile herkesin beğenisini kazanan Kıraç, Pulya Festivali’nde kendisini dinlemeye gelen hayranlarına unutamayacakları bir konser verdi.
Konser öncesi basın mensuplarına röportaj veren Kıraç Kıbrıs’ta ailesi ile birlikte güzel bir tatil geçirdiğini, özellikle Mağusa bölgesini çok beğendiğini söyledi. Kıraç, Türkiye’den tatil için farklı yerlerde huzurlu bir tatil arayanlara Kıbrıs’a gelmelerini önerdi. 
Orkesrta ile sahne alan Kıraç,  “Ayşem, Senden Başka, Endamın Yeter” gibi efsane olan parçaları seslendirirken, sanatçıya dinleyicileri de gece boyunca eşlik etti.
8. Yeniboğaziçi Pulya Festivali’nde yer alan sanatçı sahenede yan flüt  çalarak şarkılarını söylemeye devam etti.
Yeniboğaziçi Belediye Başkanı Katip Demir ve Yeniboğaziçi Festival Komite Başkanı Atalay Talaykurt, festivale katılan sanatçıya teşekkür ederek çiçek ve plaket takdim ettiler.

Zalihe Susuzlu ve ekibi Pulya Festivali’nde
Öte yandan Yeniboğaziçi Pulya Festivali, altıncı gecesinide Ülkemizin başarılı tiyatro oyuncusu Zalihe Susuzlu ve yetenekli oyuncu ekibini ağırladı.
“Ah Anam Gargalar Rengarenk” isimli oyunu ile 8. Yeniboğaziçi Pulya Festivali’nde izleyicileri ile buluşan Zalihe Susuzlu ve oyuncu ekibi büyük bir ilgi ile karşılandı.  Yoğun bir kalabalığın dikkatle izlediği tiyatro oyunu izleyicileri kahkahalara boğdu.
Yazarlığını ve yönetmenliğini Zalihe Susuzlu’nun yaptığı “Ah anam gargalar rengarenk” oyunu 10 kişilik başarılı bir ekiple sahnelendi. Oyunun sonunda Yeniboğaziçi Belediye Başkanı Katip Demir, Zalihe Susuzlu’ya plaket takdim etti. 

Güncelleme Tarihi: 22 Ağustos 2015, 09:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474