banner564

Jandarma baskını

Şeftali bahçesinde samla sulama sistemiyle hint keneviri yetiştiren şahıs yakalandı

Jandarma baskını
banner598
   Mersin’in Erdemli ilçesinde şeftali bahçesine kurduğu damlama sulama sistemiyle Hint keneviri yetiştiren kişi, yapılan operasyonla yakalandı. Zanlı, sevk edildiği mahkemece tutuklandı. Valilikten yapılan açıklamaya göre, İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, A.A'nın Kösbucağı Mahallesi'ndeki şeftali bahçesinde kurduğu özel damlama sulama sistemiyle esrar elde etmek amacıyla Hint keneviri yetiştirdiği bilgisini aldı.
   Takibe alınan zanlının, araziye yaklaşanlara karşı 4 köpek beslediği ve zamanının büyük kısmını da av tüfeğiyle arazi başında bekleyerek geçirdiği tespit edildi. Bahçeye operasyon düzenleyen ekipler, bin 58 kök Hint keneviri, 1 kilogram esrar ve  200 gram Hint keneviri tohumu ele geçirdi.
   Operasyon sırasında kaçan zanlı daha sonra ekipler tarafından yakalandı. İşlemlerinin ardından mahkemeye sevk edilen zanlı tutuklandı.Ayrıca, Mersin İl Jandarma Komutanlığı tarafından bu yıl içerisinde yapılan uyuşturucu kaçakçılığı operasyonlarında 7 bin 467 gram esrar, 6 bin 663 kök Hint keneviri, 514 gram bonzai, 16 gram eroin, 20 uyarıcı hap ve 300 gram Hint keneviri tohumu ele geçirildiği bildirildi.

Güncelleme Tarihi: 05 Temmuz 2014, 09:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473