banner564

Kendine güveniyor

Kahveciler ve büfeciler odasına kadın başkan

Kendine güveniyor
banner598
 

   Çorlu Kahveciler ve Büfeciler Odası başkanlığına Yıldız Filiz seçildi.Filiz, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası konferans salonunda gerçekleştirilen genel kurulda, tek listeyle gidilen seçimde oda başkanlığına getirildi.

   Filiz,yaptığı açıklamada, 23 yıldır odada genel sekreter olarak görev yaptığını ve üyelerin her türlü sıkıntısını bildiğini söyledi.

   Otuz yıldır oda başkanı olan Metin Bak'ın ardından görevi devralmanın kendisi için onur olduğunu belirten Filiz, "Metin başkanımızın 30 yılda bu günlere getirdiği bayrağı ileriye götürmek için çalışmalarımız devam edecek'' dedi. 

   Odanın 850 üyesinin bulunduğunu dile getiren Filiz, ilk kadın başkan olmanın kendisine ayrı bir onur verdiğini vurguladı. 

   Adaylığı sürecinde ziyaret ettiği üyelerin istekleri doğrultusunda projeler üreteceğini dile getiren Filiz, "Odamızda yıllardan beri görev aldığım için tecrübeliyim. Bunun için yapılması gerekenleri biliyorum. Üyelerimizin istekleri doğrultuda çalışmalarımıza ivme kazandıracağız. Herkesin sözüne kulak verip taleplerin hayata geçirilebilirliğini tartışacağız'' diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 15 Ocak 2014, 05:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473