banner564

Koltuk altı dolu çıktı

Hamzabeyli Gümrük Kapısı’nda, Hollandalı turistin arabasında dedektör köpek Cenny'nin de katılımıyla yapılan aramada, 23 kilo eroin ele geçirildi

Koltuk altı dolu çıktı
banner598
Edirne’nin Hamzabeyli Gümrük Sahasında, 23 kilo 94 gram eroin ele geçirildi.
Trakya Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, gümrük sahasına yurt dışına çıkmak için gelen Hollanda uyruklu H.S'nin kullandığı otomobil, x-ray taramasına sevk edildi.
Tarama sonrasında yoğunluk tespit edilen bölümlerde dedektör köpeği Cenny'nin de katılımıyla yapılan detaylı aramada, aracın taban ve koltuk altı bölümlerinde 23 kilo 94 gram eroin bulundu.
Gözaltına alınan sürücü H.S, işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede tutuklandı.

Aydın’da uyuşturucu operasyonu
Öte yandan Aydın Karpuzlu'da düzenlenen operasyonda 228 kilogram esrar ve bin 773 kök Hint keneviri ele geçirildi, olayla ilgili 1 kişi tutuklandı. 
Aydın Valiliği'nden yapılan açıklamada, Aydın İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin, bir ihbar üzerine Ektirli mahallesindeki mısır tarlasına narkotik dedektörü köpeklerin katılımıyla arama yaptığı bildirildi.
Aramada, tarlada ekili halde bin 773 kök Hint keneviri ile 228 kilogram esrar ele geçirildiği kaydedildi.
Jandarma tarafından olayla ilgili gözaltına alınan B.Ö (52) işlemlerinin ardından sevk edildiği Çine Adliyesi'nde tutuklanarak Söke Cezaevi'ne gönderildiği belirtildi.

Güncelleme Tarihi: 02 Eylül 2014, 09:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473