banner564

Mutlaka oy kullanın

7 Haziran’ın bir yol ayrımı olacağını söyleyen Bahçeli, “Bu seçimler milletin geleceğini belirleyecek” diyerek seçmenlere çağrı yaptı

Mutlaka oy kullanın
banner598
Partisinin Bilecik’teki mitinginde konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "7 Haziran seçimlerine çok önem veriyoruz çünkü bu seçimler milletin geleceğini belirleyecek. Bu seçimler bir yol ayrımıdır. Bu seçimlerde tercihleriniz çok sağlam temellere dayalı olarak yapılmalıdır" dedi. Bozüyük ilçesinde partisinin teşkilat binası önünde vatandaşlara seslenen Bahçeli, 7 Haziran'da siyasi hayatın en önemli seçimlerinden birinin yapılacağını söyledi. Seçime katılacak 20 siyasi partinin, çok sayıda adayı ile demokratik bir yarış içinde yer aldığını belirten Bahçeli, şöyle devam etti:

“Büyük önem veriyoruz”
"Demokrasinin vazgeçilmez unsurlarından biri olan siyasi partiler, vatandaşların karşısına, büyük hizmetler sunabilmek için önemli program ve projelerle çıkıyor. Milliyetçi Hareket Partisi de demokrasinin vazgeçilmez unsuru kabul edilen siyasi partilerden biri olarak seçim faaliyetlerini yoğun bir şekilde sürdürüyor. 7 Haziran seçimlerine çok önem veriyoruz çünkü bu seçimler milletin geleceğini belirleyecek. Bu seçimler bir yol ayrımıdır. Bu seçimlerde tercihleriniz çok sağlam temellere dayalı olarak yapılmalıdır. Bu seçimlere gölge düşürmeden, demokrasi içinde, geniş bir hoşgörü ve diyalogla sürdürmelidir. O bakımdan Milliyetçi Hareket Partisi olarak tüm Türkiye'yi dolaşmak ve her ilimizi ziyaret ederek halkımızla buluşmak arzusu taşıyoruz."

Güncelleme Tarihi: 22 Mayıs 2015, 08:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473