banner564

“Şamar oğlanına döndük”

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Şah Fırat operasyonu ile ilgili olarak kaçmanın zafer olarak gösterildiğini ileri sürdü:

“Şamar oğlanına döndük”
banner598
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Şah Fırat” operasyonunu eleştirdi. Kılıçdaroğlu, kaçmanın zafer gibi gösterilmeye çalışıldığını belirterek, “Türkiye aciz bir görüntü sergiledi. Sadece Ortadoğu'nun değil, tüm dünyanın şamar oğlanı haline getirildi” dedi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin TBMM’deki Grup Toplantısı’nda konuşma yaptı. Kemal Kılıçdaroğlu’nun açıklamalarından öne çıkanlar şöyle: 

“Tek kurşun atmadan şehit verdik”
"Geçen pazar günü bir operasyon yapıldı. Tek kurşun atılmadan bir de şehit verdik. Şehidimize Allah'tan rahmet diliyoruz. Oraya gidildi. Süleyman Şah ve 2 askerin naaşı alındı. Sınıra yakın bir bölgede yeni bir türbe inşa edilecek.  Türkiye Cumhuriyeti tarihinde ilk kez böyle bir durumla karşılaşıyoruz. Türkiye aciz bir görüntü sergilendi. Sadece Ortadoğu'nun değil, tüm dünyanın şamar oğlanı haline getirilmiştir. 

“Süleymaniye’de askerimizi başına çuval…”
Nasıl tüm dünyanın şamar oğlanı haline geldi. Süleymaniye'de askerimizin başına çuval geçirildi. Nota verecek misiniz diye sorulduğunda, müzik notası mı dedi. İlk kırılma budur. “

Güncelleme Tarihi: 25 Şubat 2015, 09:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474