banner564

Şimdi kardeşlik zamanı

AK Parti İzmir milletvekili adayı Nükhet Hotar, binlerce şehidin kanıyla kazanılan topraklardan tek bir santimetre karenin bile kimseye verilmeyeceğini belirtti

Şimdi kardeşlik zamanı
banner598
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve AK Parti İzmir milletvekili adayı Nükhet Hotar, binlerce şehidin kanıyla kazanılan topraklardan tek bir santimetre karenin bile kimseye verilmeyeceğini belirterek, "Şu an ülkemizin kazanımlarını koruma, birlik, kardeşlik zamanı. Şu an anaların gözyaşını tekrar durdurma zamanı" dedi.
AK Parti İzmir Seçim Koordinasyon Merkezi'nde düzenlenen "Seçim Stratejisi Toplantısı"nda konuşan Hotar, 7 Haziran'da yüzde 41 oy alan AK Parti'nin sandıktan birinci parti olarak çıktığını, halkın "koalisyonu deneyin" mesajı verdiğini, Başbakan Ahmet Davutoğlu ve ekibinin bu konuda çaba sarf ettiğini ve bir yol kat ettiğini ifade etti.
Bu süreçte bir partinin "4 yıl bana iktidarda kalma taahhüdünde bulunuyorsanız gelirim" dediğini, bir diğer partinin her şeye "Hayır" dediğini anlatan Hotar, bu partilere oy verenlerin oylarının karşılığındaki haklarını sorgulamasını istedi.
Halka hizmet etme adına, ilk günkü aşkla yola çıkmış bir ekip olduklarını vurgulayan Hotar, ülkenin çok koalisyonlar yaşadığını, o dönemlerde yaşanan sıkıntıları da hatırlattı.
Şu anda engellisine, yaşlısına, yoksuluna sahip çıkmış bir devletin, işçisine, memuruna, taşeronuna daha fazla destek olmaya çalışan hükümet olduğunu, eczane ve hastane kuyruğunda bekleyen vatandaşların bugün karadan, havadan, denizden ambulanslarla özel hastanelerde tedavi imkanı bulabildiğini ifade eden Hotar, bunları yapanın AK Parti olduğunun hatırlanması gerektiğini belirtti.

Güncelleme Tarihi: 30 Eylül 2015, 09:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473