banner564

TEM’de facia

Seyahat ettikleri minibüsün patlayan lastiğini değiştirmek isterken, otoyolda seyreden bir tırın çarpması sonucu 2 kişi öldü,1 kişi yaralandı

TEM’de facia
banner598
Düzce TEM  otoyolunda, seyahat ettikleri minibüsün patlayan lastiğini değiştirmek isteyenlere, otoyolda seyreden bir tırın çarpması sonucu 2 kişi öldü,1 kişi yaralandı.
İsmail Gökçe idaresindeki 16 LLC 68 plakalı minibüsün, otoyolun İstanbul istikameti Paşaormanı mevkisine geldiğinde lastiği patladı. Durumu farkeden sürücü Gökçe, aracı emniyet şeridine çekerek park etti. Patlayan lastiği tamir etmek için araçtan inen Gökçe ve minibüste bulunan Abdullah Kavaklı, Fatih Alıç, Cenk Hasan Aydaroğlu, Tarık Aydaroğlu ve İbrahim Yılmaz, patlayan lastiği yedek lastikle değiştirmek için çalışmaya başladıdıkları esnada, minibüse aynı yönde seyreden Selamet Yeşilçiçek idaresindeki 55 K 2205 plakalı tır çaptı.

Gözaltına alındı
Kazada, lastik değişimi için aracın arka kısmında bulunan Abdullah Kavaklı ve Fatih Alıç olay yerinde hayatını kaybederken, Cenk Hasan Aydaroğlu ise yaralandı. Aydaroğlu olay yerine gelen 112 Acil Servis Ambulansı ile Düzce Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tır sürücüsü Selamet Yeşilçiçek jandarma ekiplerince gözaltına alındı. Öte yandan, minibüste bulunan 7 arkadaşın, Samsun'da bir arkadaşlarının düğününe katıldıkları ve  dönüş yolunda oldukları öğrenildi.

Güncelleme Tarihi: 31 Ağustos 2014, 08:59
YORUM EKLE
YORUMLAR
Sarp Ege
Sarp Ege - 2 yıl Önce

Üstadı 30 senedir izlerim. TR 'de iken yetmez ama evetçilerdendi. Sonra gerçekleri gördü. Saygı duyarım. Bir sosyal demokrat olarak her zaman UBP. 'ni desteklemişimdir. Çünkü onlar Adayı asla Rumlara peşkeş çekmezler. Yağ var, un var, şeker var. Ama bir türlü helva yapamıyoruz. Çünkü iş disiplini yok. Atalet var. Sorun bu.

Sarp Ege
Sarp Ege - 2 yıl Önce

Üstadı 30 senedir takip ederim.Zamanında oda yetmez ama evetçilerdendi. Gerçekleri gördü. Saygı duyarım. TR 'de her iktidar mecburen U.B.P. 'ni destekler. Bazen kerhende olsa. Çünkü onlar adayı Rum'lara asla peşkeş çekmezler. Yağ var,'ün var, şeker var ama bir türlü helva yapamıyoruz. Çünkü bizde atalet var. İş disiplini yok.

Turkish power
Turkish power - 2 yıl Önce

Eylül Eylül rumuzlu arkadaş sen tarihi okudun mu sallayıp duruyorsun saçma sapan da sallayip duruyorsun da önce emperyalizmin tarihini Afrika Asya Amerika sömürgecilik tarihlerini derin devletleri CIA mi5/6 vs vs oku condor operasyonlarini kissingeri vs oku ne oldu Tayyip Erdoğan düşmanlığı İslam türk milliyetciligi düşmanlığı gözünü mu karartti

SIRADAKİ HABER

banner608

banner473