banner564

“Verdiğimiz paralar haram olsun”

CHP Genel Sekreteri Tekin, partisinin reklamını yayınlamayan TRT için sert konuştu

“Verdiğimiz paralar haram olsun”
banner598
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Sekreteri Gürsel Tekin, CHP’nin reklamını yayınlamayan TRT’ye sert çıktı. Elektrik faturasından TRT’ye ödenen payı hatırlatan Tekin, “Dün elektrik parası ödedim. En azından kendi adıma söylüyorum, ödediğim o her kuruşu haram ediyorum onlara. Zehir ve zıkkım olsun. Başka hiçbir şey demiyorum” dedi. 
Partisinin İstanbul milletvekillerinin tanıtım toplantısına katılan Gürsel Tekin, gündemle ilgili gazetecilerin sorularını cevapladı. CHP’nin reklamını yayınlamayan TRT’ye sert eleştirilerde bulunan Tekin, “Dün elektrik parası ödedim. En azından kendi adıma söylüyorum, ödediğim o her kuruşu haram ediyorum onlara. Zehir ve zıkkım olsun. Başka hiçbir şey demiyorum. Ne hakla yapıyorsunuz? 77 milyon yurttaşımızın ödemiş olduğu vergilerle yayın yapacaksınız ve paralı bir yayın yapacaksınız. Çok enteresan. Sadece bunlar değil. Aynı zamanda havuz şirketleri var. Havuz medya, havuz televizyon, havuz araştırma şirketleri. Bir de havuz reklam şirketleri var. Paramızı vereceğiz kardeşim billboard kullanmak istiyoruz, vermediler. Onlara da haram ediyorum.” ifadelerini kullandı. 

“Davutoğlu sıkıştı danışmanına söyletiyor”
Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun danışmanı Etyen Mahçupyan’ın açıklamalarını hatırlatan Tekin, “Mahçupyan belli ki, kesinlikle Davutoğlu’nun bilgisi dahilinde konuşuyor. Çünkü Davutoğlu sıkıştı. Yani bu sıkışmışlıkta sadece basın, medya, iş dünyası, çalışanlar, sivil toplum örgütleri yok. Çareyi kendi danışmanına sen bir şeyler söyle dedi. Demek ki bizim kampanyamız çok anlamlı hale geldi. Alkışlayacağız. Neyi alkışlayacağız? Zulümden kurtulmayı alkışlayacağız.” diye konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 16 Nisan 2015, 09:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473