banner564

Yola devam

Şamil Tayyar, "AK Parti, 2023, 2053 ve 2071'e kadar iktidarda kalabilir, bu hiç kimse için hayal olmasın" dedi

Yola devam
banner598
AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, AK Parti Gaziantep İl Başkanlığı'nda düzenlenen danışma kurulu toplantısında, çok kritik dönemden geçtiklerini, bu sürecin tamamlanmadığını söyledi. Geçen yılın nisan ayından beri Türkiye'nin iki büyük darbe girişimiyle karşı karşıya kaldığına dikkati çeken Tayyar, şöyle devam etti:
"Güçlü iradeyle bu tehlikeyi savabilmeyi başardık. 2002'de AK Parti'yi içselleştiremeyenler, Ergenekon ve Balyoz gibi farklı darbe senaryolarıyla alt etmeye çalıştılar ama bu mümkün olmadı. Bugüne kadar 5 büyük darbe girişimi oldu ancak son bir yılda iki darbe girişimi oldu, bu bile son dönemde karşılaştığımız riskin büyüklüğünü gösteren önemli gelişmeydi. Bu Recep Tayyip Erdoğan'ın cumhurbaşkanı olmamasına yönelik senaryoydu."
 "Erdoğan olmaz ama bu davayı sahiplenecek güçlü kadrolar yoluna devam eder"
Darbe girişimlerinin geride kaldığını anlatan Tayyar, 2015 seçimlerine odaklanılması gerektiğini, bu seçimleri önemsediklerini dile getirdi.
Tayyar, 64 yıldan beri milletin "elini kana bulamış" siyasi partiyi, CHP'yi tek başına iktidara getirmediğini, bu iradenin AK Parti'yi 64 yıl iktidara getireceğini belirterek, "AK Parti, 2023, 2053 ve 2071'e kadar iktidarda kalabilir, bu hiç kimse için hayal olmasın" diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 14 Eylül 2014, 08:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474