banner564

48 bin öğrencini karne sevinci yaşadı

48 bin öğrencinin Şubat tatili başladı

48 bin öğrencini karne sevinci yaşadı
banner598

 Ömer KADİROĞLU 
   KKTC genelinde ilk ve orta dereceli okullarda dün karne dağıtımı yapıldı ve Şubat tatili başladı. 2018-2019 öğretim yılının ilk yarısının tamamlanmasıyla öğrenciler karnelerini alarak evlerine gitti.
   Yaklaşık 48 bin öğrencinin sömestr tatili 18 Şubat’a kadar sürecek. Öğretim görevlilerinin karneleri dağıtmasının ardından öğrenciler tatile başladı. 
   Diyalog’a konuşan öğrenciler, tatil süresince dinleneceklerini ve aileleriyle birlikte gezip, dolaşacaklarını, fırsat buldukça eğleneceklerini söyledi.
Öğrenciler ne dedi…? Öğrenciler ne dedi…?
Yezda Dede:
Karnem çok güzel tüm derslerim on. Şubat tatilinde dinlenmeyi ve kitap okumayı düşünüyorum. Bu yıl kolej sınavı da dâhil sınavlarımız oldu ve bayağı yorulduk. Bu nedenle şubat tatilinde dinlenmeyi istiyorum.
Günsel Başerhan:
Karnemde tüm notlarım on. Tatilde dinlenmeyi düşünüyorum. Tatile gitmeyeceğim kısa bir tatil olduğu için evde dinlenerek geçireceğim. Tüm arkadaşlarıma iyi tatiller diliyorum.
Elif Karagözlü:
Karnemde tüm notlarım çok güzel hepsinden on aldım. Şubat tatilinde biraz dinlenip biraz gezerek tatilimi geçirmeyi düşünüyorum. Tüm arkadaşlarıma iyi tatiller diliyorum.
Merve Güleç:
Karnelerimizi bugün aldık. Tüm derslerimden on aldım. Şubat tatilinde ne yapacağımı planlamadım ancak karnemi aldım artık planımı yapabilirim. Dinlenerek ve gezerek bir tatil geçirmek istiyorum. Herkese iyi bir tatil diliyorum.
Hatice Çiftçi:
Karnemi aldım çok iyi bir karnem var. Tüm derslerim A. Derslerime çalışıyorum. Tatilde bol bol uyumayı ve dinlenmeyi istiyorum. Herkese iyi tatiller.
Ahmet Cemal Karşılı:
Karnelerimizi aldık tüm notlarım A. Şubat tatilinde ailemle gezmeyi ve dinlenmeyi düşünüyorum. Tüm arkadaşlarıma iyi tatiller diliyorum.
Kardelen Gönüloğlu:
Karnemi aldım tüm notlarım güzel oldu. Şubat tatilinde gezmeyi düşünüyordum ancak sanırım gezmeye pek fırsatım olmayacak. Dershane ve Basketbol kurslarım var onlarla tatilimi geçireceğim. Tüm arkadaşlarıma iyi tatiller.
Ceyda İsimsizkahraman:
Karnelerimizi aldık ve tatilimiz başladı. 15 tatilde Türkiye’ye gideceğiz. Karnem çok iyi gitti tüm notlarım A. Herkese iyi tatiller.
Arda Durukan:
Karnelerimizi aldık çok mutluyum tüm notlarım on. Tatilde annemle birlikte Türkiye’ye gitmeyi planladık. Tüm arkadaşlarıma iyi tatiller diliyorum. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473