banner564

Alsancak ilkokulunun minikleri ‚Hayvanları koruma‘ gününde Merit Kaplumbağalarını ziyaret etti

Güzel bir gün geçirdiler

Alsancak ilkokulunun minikleri ‚Hayvanları koruma‘ gününde Merit Kaplumbağalarını ziyaret etti
banner598

 Merit International Otelleri bünyesinde bulunan Meritta Deniz Kaplumbağaları Rehabilitasyon Merkezi yaralı deniz kaplumbağalarının tedavi ve rehabilitasyonlarını gerçekleştiriyor. Durumu oldukça ağır olan birçok deniz kaplumbağasına umut olan merkez birçok sosyal sorumluluk projesine de imza atıyor.
   Haftanın her günü her yaştan misafiri ağırlayan merkez, deniz kaplumbağalarının doğaları ve yaralanma durumları ile ilgili birçok konuda bilgi paylaşımında bulunuyor. Misafirlerin, ziyaretleri esnasında tedavi altındaki deniz kaplumbağalarını görme fırsatı veren merkez, özellikle çocuk ve genç yaş gruplarından birçok eğitim merkezinin öğrencileri ile etkinlikler düzenliyor.
  Merkezin son ziyaretçileri Alsancak Anaokulu ve İlkokulu’ndan öğrencileri idi. 4 Ekim Hayvanları Koruma gününde yaklaşık 130 minik ziyaretçisini deniz kaplumbağaları ile buluşturan merkezde keyifli vakitler yaşandı. Çocuklarla birlikte denizlerimizdeki kirliliği ve bu durumdan birçok canlı türünün nasıl etkilendiğini konuşan merkez görevlileri, atıklardan dolayı yaralanan deniz kaplumbağalarını da göstererek çocukların farkındalığını artırdılar. 
Hayvanat bahçesini de gezdiler
 Minik misafirler, Meritta Deniz Kaplumbağaları Rehabilitasyon Merkezi’nin ardından Merit Crystal Cove Oteli bünyesinde bulunan kuşlar ve midillilerle de vakit geçirdiler. Birçok hayvan türünü gözlemleyerek, keyifli bir günü geride bıraktılar.
   Merit Otelleri Sosyal Sorumluluk Projeleri Müdürü Silem Sargın Kara “ Doğamız her parçasıyla kusursuz bir varoluştadır. Merit ailesi olarak doğanın her bireyine saygı duyuyor ve koruyoruz“ diyerek şunları kaydetti:
    „Ailemize her geçen gün daha fazla doğa sever katmaktan mutluluk duyuyoruz. Bu hedefimiz doğrultusunda da bugün minik misafirlerimizin, otel bünyemizde bulunan hayvanlarımızı ziyaret etmesine olanak sağlayan değerli öğretmenleri Arzu Konuksal, Hüseyin Eyüpler, Senem Köklü ve Erol Sabır’a gönülden teşekkürlerimizi sunuyoruz.” 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474