banner564

Son resmi teselli olacak

Feci trafik kazasında hayatını kaybeden 24 yaşındaki Astsubay Adem Cihan, Gazimağusa’da toprağa verildi

Son resmi teselli olacak
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
Girne-Alsancak anayolunda geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitiren Gazimağusalı 24 yaşındaki Adem Cihan, dün Gazimağusa Belediye Kabristanlığında ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. 
Üst düzey askeri komutanlarında katıldığı cenaze töreninde talihsiz gencin ailesi genç yaşta kaybettikleri Adem için gözyaşı döktü. KKTC Sahil Güvenlik Komutanlığı’nda astsubay olarak görev yapan Adem Cihan, gerek silah arkadaşları gerekse arkadaş çevresi tarafından oldukça sevilen ve sayılan biriydi. Cenaze törenini hınca hınç dolduran dostları talihsiz gencin erken vedasına bir türlü inanmak istemedi.

Zamansız gidişi herkesi üzdü
Talihsiz genç, kılınan cenaze namazının ardından, Gazimağusa Belediye Kabristanlığında sevenlerinin duaları ve gözyaşları arasında defnedildi. 
Talihsiz genç kazadan bir kaç saat önce Girne’de aynı kazada yaralanan arkadaşı Ahmet Direk ve başka bir arkadaşı ile fotoğraf çekmiş ve sosyal paylaşım sitesi Facebook hesabından paylaşmıştı. Paylaşılan son fotoğraf karesinin altına gün boyunca yorum yazan dostları talihsiz gencin zamansız gidişi karşısında yaşadıkları üzüntüyü dile getirdi.

Kaza nasıl oldu?
Girne Alsancak çevre yolunda dün sabah meydana gelen trafik kazasında 24 yaşındaki Adem Cihan hayatını kaybetti.
Polis Basın Subaylığından yapılan açıklamaya göre, saat 01.15 sıralarında KZ 861 plakalı aracıyla Alsancak’a seyrettiği sırada aşırı süratle ve dikkatsizce Edremit Çemberine giren Adem Cihan’ın aracı yoldan çıkıp kaldırıma çarptıktan sonra takla attı.
Kaza sonucu ciddi şekilde yaralanan Adem Cihan kaldırıldığı Girne Doktor Akçiçek Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

Güncelleme Tarihi: 05 Ağustos 2016, 09:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473