banner564

Aşçıların büyük aşkı

Yolları Gazimağusa’da kesişen Güzelyurtlu Meryem ile Bolulu Ümit, muhteşem bir törenle evliler kervanına katıldı

Aşçıların büyük aşkı
banner598
Hüseyin ABRAŞ
Güzelyurtlu Meryem ve Tünay  Beteri çiftlerinin biricik kızları, Tijen ile Bolulu Dilek ve Ali Tunçbilek çiftlerinin biricik oğulları Ümit, geçtiğimiz akşam Fuar Düğün Salonun’da gerçekleşen dillere destan bir törenle hayatlarını birleştirdi. 
Arkın Palm Beach Hotel’de aşçı olan ve orada tanışarak aşklarını resmiyete döken genç çift davetlilerin alkışları eşliğinde düğün salonuna geldi.  Yaptıkları dans ile davetlilerden büyük alkış alan genç çift, gözlerini bir an olsun birbirlerinden ayırmadı.
Çok sayıda seçkin davetlinin katıldığı gecede, Tijen ve Ümit çiftini; yakın akrabaları, dostları ve çalışma arkadaşları da yalnız bırakmayarak mutluluklarına ortak olup tebriklerini sundu. 
Gece boyunca dans pistini boş bırakmayan genç çift ve davetliler, düğün orkestrasının çaldığı parçalar eşliğinde dans ederek bu mutlu günü kutladı. 
Gecede damat ve yakınlarının dans pistinin dışına ve davetlilerin arasına taşan zil dansıda renkli görüntülere sahne oldu. 
Kıbrıs’ın geleneksel testi oyununu başarı ile sergileyen Tizen ve Ümit çifti, davetliler tarafından büyük beğeni ve alkış topladı. Çiftin düğünden sonra balayı tatili için İstanbul Heybeliada’ya gidecekleri öğrenildi.

Güncelleme Tarihi: 28 Temmuz 2014, 08:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473