banner564

Birçok birinciliği olan Golfçü Emrah Şimşek, Turkish Airlines World Golf Cup’da ‘Dünya Finali’ne girmeyi başardı

Gururlandırdı

Birçok birinciliği olan Golfçü Emrah Şimşek, Turkish Airlines World Golf Cup’da ‘Dünya Finali’ne girmeyi başardı
banner598

 Başarılarıyla sporcusu olduğu Merit International’ı gururlandırmaya devam eden golfçü Emrah Şimşek, Turkish Airlines World Golf Cup’da ‘Dünya Finali’ne girmeyi başardı. 

Emrah Şimşek, otoriteler tarafından önemli turnuvalar arasında gösterilen Turkish Airlines World Golf Cup’da dünya finaline gitmeye hak kazandı. Golf kariyerinde hızla ilerleyen Emrah Şimşek’in bu başarısı, sporcusu olduğu Merit International ailesinde büyük sevinç yarattı. 
Yüzlerce sporcunun mücadele ettiği eleme gruplarından başarıyla çıkan Emrah Şimşek, KKTC Şampiyonu olarak turnuvanın dünya finalinde mücadele edecek. 
Kuzey Kıbrıs’ta Lefke Open, President’s Putter 2018, Festival Of Golf 2018 FBBB ve Chairman's Cup turnuvalarında da birincilikleri bulunan Emrah Şimşek, “Net Holding ve Merit ailesi başta olmak üzere, yöneticilerimize ve özellikle; Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Hanzade Özbaş, Muhammet Yılmaz, Murat Yılmaz ve Haktan Okumuşoğlu'na teşekkürlerimi sunarım. Gerçekten çok mutluyum” diyerek duygularını dile getirdi.

Başarı üstüne başarı
Emrah Şimşek, Koç Holding sponsorluğunda düzenlenen Mustafa Kemal Atatürk Turnuvası’na da katılarak, iyi bir skorla sıralamalarda yer almayı başarmıştı. Kuzey Kıbrıs ve Türkiye’de olduğu kadar yurt dışındaki otoriterler tarafından da takip edilmeye başlanan genç sporcu, aynı zamanda Antalya’da düzenlenecek Regnum G20 Zirvesi Turnuvası için hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474