banner564

Bisikletli Gönyeli Kursunu tamamlayan yetişkin ve çocuklara katılım belgeleri verildi

Başkan sözünü tuttu

Bisikletli Gönyeli Kursunu tamamlayan yetişkin ve çocuklara katılım belgeleri verildi
banner598

“Bisikletli Gönyeli Kursu”nu tamamlayan yetişkin ve çocuklara katılım belgeleri, Gönyeli Belediye Başkanı Ahmet Yalçın Benli tarafından sunuldu. 
Gönyeli Sosyal Aktivite Merkezi’nde geçtiğimiz hafta düzenlenen kokteylde konuşan Gönyeli Belediye Başkanı Ahmet Yalçın Benli, Bisikletin Gönyeli’de yeniden bir yaşam biçimi olacağını kaydederek kursun başlangıcında söz verdiği gibi bisikletlerini kursu bitiren 12 yaşından küçüklere verdiklerini anlattı. 
Benli konuşmasında; 2012 yılında ülkenin en donanımlı sosyal aktivite merkezini hayata geçirdiklerini belirtti. Belediyeciliğin temel sorumlulukları olduğunu kaydeden Benli, insan yaşam kalitesini artıran en önemli sorumluluklar dahilinde olduğunu söyledi. Benli, sözlerini şöyle tamamladı:
“Biz gerçekten Bisikletli Gönyeli’yi yaratmak, bunu başarmak istiyoruz. Bisiklet yollarımızı adım adım hayata geçiriyoruz, cadde dönüşümlerimiz ile fark yaratıyoruz. Çocukları ve gençleri bisikletli bir yaşamın odağında görüyoruz. Eğitimi çok önemsiyoruz. Bu ülkenin en donanımlı okul öncesi eğitim merkezini hayata geçirdik. İlkokulda yeni projeler için ciddi şekilde çalışıyoruz. Ülkenin en donanımlı ilkokul kampüsünü yapmak için çalışıyoruz. Gönyeli’de 34 çocuk parkı vardır. Bunlar çocukların emrindedir. Çocuklarımızla ilgili bu ülkede ilk kez çocuk şenliği yapan bir belediyemiz vardır.”
 

Güncelleme Tarihi: 16 Temmuz 2019, 12:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474