banner564

‘Federal şirket erken çöktü’

Eleni; Hüseyin ve Barış’la bir olup Girne’deki Starling marketten 15 şişe içki çalıp, Lefkoşa’da sattıktan sonra tutuklandı

‘Federal şirket erken çöktü’
banner598

Suna ERDEN
Girne bölgesinde birçok marketten içki çaldıkları belirlenen Barış Gül, Hüseyin Özvurulmuş ve Eleni Christaki tespit edilerek gözaltına alındı. 
Girne’de çaldıkları çeşitli marka içkileri Lefkoşa’da büyük marketlere sattıkları tespit edilen zanlılar, dün tutukluluk talebiyle Girne Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı. 
Duruşmada zanlıların çaldığı içkilerin maddi değerinin henüz tespit edilmediği belirtildi. Soruşturmayı yürüten polis, zanlılar hakkındaki iddiaları aktararak tutuklu kalmalarını talep etti. 

Market çalışanları fark etti
Polis, zanlıların önceki gün saat 10.50-13.45 saatleri arasında Girne’de, Kurtuluş Caddesi üzerinde faaliyet gösteren “Starling” isimli market içerisinden maddi değerleri henüz tespit edilemeyen 15 adet muhtelif markalardaki içkileri çaldıklarını kaydetti. 
Polis, zanlıların aynı gün, “Erdener” isimli market içerisinden toplam değerleri bin 452 TL olan içkileri çaldıktan sonra “Supreme” isimli market içerisinden muhtelif markalardaki içkileri ve Old Horborn marka tütünleri çalmak istedikleri sırada market çalışanları tarafından fark edildiklerini ifade etti.  

Tütün ve içki çalıyorlar…
Soruşturmayı yürüten polis memuru, Hüseyin Özvurulmuş’un olay yerinde yakalandığını, Barış Gül ve Eleni Christaki’nin kaçmak isterken yakalandıklarını Gül’ün kullanımındaki HXP 712 plakalı araçta yapılan aramada 47 adet muhtelif markalarda içki ve 34 paket Old Horborn marka tütün bulunarak emare olarak alındığını belirtti. 
Soruşturmanın ciddiyetine dikkati çeken polis, Girne ve bölgesinde Haziran-Temmuz ayları arasında benzer birçok faili meçhul olay yaşandığını yapılan sorgulamalarda zanlıların olaylarla bağlantısı olduğu tespit edildiğini ve çalınan içki miktarının artacağını kaydetti. 
Polis, soruşturmanın çok ciddi olduğunu alınması gereken birçok ifade ve incelenecek çok sayıda kamera görüntüsü olduğunu ifade ederek zanlıların ilk aşamada 2’şer gün tutukluluk talebinde bulundu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474