banner564

Doğu Akdeniz Doğa İlkokulu birinci sınıf öğrencileri okuma yazma öğrenmenin heyecanını yaşadı

Bayram tadında kutlama

Doğu Akdeniz Doğa İlkokulu birinci sınıf öğrencileri okuma yazma öğrenmenin heyecanını yaşadı
banner598

 Doğu Akdeniz Doğa İlkokulu birinci sınıf öğrencileri, okuma- yazma becerisini, göstermiş oldukları büyük uğraşlar sonucunda kazandı.  Bu heyecan ve mutluluklarını ise 12, 13 ve 14 Mart tarihlerinde, her sınıf için ayrı saatlerde düzenlenmiş olan “Okuma Bayramı” etkinliğinde aileleri ile paylaştılar. 

Bu günde Doğu Akdeniz Doğa Anaokulu ve İlkokulu Müdürü Şansel Fırtınaer’in günün anlam ve önemini anlatan konuşmasından sonra öğrenciler, “En Güçlü Kim” drama gösterisi ile inanılmaz bir oyun sergiledi. Ardından ise her meslek özeldir ve güzeldir diyerek “Meslekler” performansını en iyi şekilde sundular. 
İngilizceye verilen önemi her zaman birinci sırada tutan “Doğu Akdeniz Doğa İlkokulu” öğrencilerinin göstermiş olduğu İngilizce performansları da görülmeye değerdi. Programın sonuna doğru öğrencilerin  seslendirmiş oldukları şarkılar da programa ayrı bir renk kattı. Büyük bir umut ve heyecanla okuma yolculuğuna çıkmış öğrencilere, sınıf öğretmenleri tarafından okuma belgelerinin verilmesi ile program son buldu.  

Güncelleme Tarihi: 19 Mart 2019, 11:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473