banner564

En büyük mutluluk

Özel ve Güneysoy ailesi, evlatları Laden ile Görkem’in izdivacını, dillere destan bir düğünle dostlarıyla birlikte kutladı

En büyük mutluluk
banner598

Hüseyin ABRAŞ

Lefkoşalı Yeşim ve Hüseyin Özel çiftlerinin biricik kızları, psikolog olan Laden ile Yeni İskeleli Hayriye ve Hüseyin Güneysoy çiftlerinin biricik oğulları, iç mimar olan Görkem geçtiğimiz akşam Hidden Garden’da gerçekleşen dillere destan bir düğünle bir ömür boyu sürecek bir birliktelik için birbirlerine söz verdiler.

 Alkışlar eşliğinde düğün salonuna gelen genç çift, ilişkilerini resmiyete dökmek adına nikah masasına oturdular. Törende, genç çiftin nikah şahitliğini Laden’in kız kardeşi  Açelya ve Görkem’in kardeşi Görsel yaptı. Mutlulukları gözlerinden okunan genç çiftin, yüzlerinden gülücük bir an olsun eksilmedi.

 

Hüseyin Özel’in özel günü

Dışişler Bakanlığı Özel Kalem Müdürlüğü görevini yürütmekte olan ve Kıbrıs Türk bürokrasisinde saygın bir isme sahip olan Hüseyin Özel, kızı Laden’in saadetini görmenin verdiği mutlulukla zaman zaman dans pistine çıkarak genç çifte eşlik etti.

 

Siyasilerden Laden ve Görkem’e kutlama

Laden ve Görkem çiftinin mutluluklarına ortak olanlar arasında; İkinci Cumhurbaşkanı Mehmet Ali Talat, Başbakan Özkan Yorgancıoğlu’nun yanı sıra bakanlar, milletvekilleri ve siyaset dünyasının birçok ismi de vardı.

 

Damada sulu şaka

Gece boyunca dans pistinin bir an olsun boşalmadığı gecede genç çift ve davetliler doyası eğlenip dans ettiler. Arkadaşlarının Görkem’i  suyla ıslatması ise geceye damga vurdu ve olay  katılan davetlilerin yüzünü güldürdü. Laden ve Görkem çiftinin düğünden sonra balayı tatili için Antalya’ya gidecekleri öğrenildi.

Güncelleme Tarihi: 26 Haziran 2014, 04:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474