banner564

Güzelyurt’un güzelleri

En son model elbiseler Portakal Festivalindeki defilede sergilendi

Güzelyurt’un güzelleri
banner598
Güzelyurt’ta bu yıl 39’uncusu düzenlenen Portakal Festivali’nde geçtiğimiz gece Kıbrıslı sanatçılardan Buray ve Türkan Kürşat sahne alarak, hayranlarına müzik ziyafeti sundu. Gecede ayrıca Yağmur Butik’in defilesi yer aldı. Defileyi bu kez mankenler değil Güzelyurt’lu bayanlar gerçekleştirdi.
Genç kızların gözdesi Kıbrıslı sanatçı Buray, “İstersen”, “Sen Sevda Mısın”, “Bağdat” gibi sevilen şarkıları hayranları için seslendirdi. 
O ses Türkiye yarışmasında 3. Gelen Türkan Kürşat, parçalarını Güzelyurtlular için seslendirdi. Mini konserinde yabancı parçalara yer veren Kürşat, Şebnem Ferah’ın “Hoşcakal” adlı parçasını hayranlarıyla birlikte söyledi. 


Kıyafetler Göz Kamaştırdı
Konser öncesi Yağmur Butik’in sponsorluğunda Amfi Açık Konser alanında gerçekleşen defile bir ilke imza attı. Abiye Kıyafetleri bu kez mankenler değil Güzelyurt’lu bayanlar giydi. Podyumda mankenlere taş çıkartan Güzelyurt’lu bayanlar izleyenlerden tam not aldı.
Aralarında Türkiye’den gelen 2 mankeninde yar aldığı defilede birbirinden güzel özel tasarımlı abiye kıyafetler görücüye çıktı. Defilenin finalini Kıbrıslı Sanatçılarımızdan Fahriye Özay Yaptı. 
Gecede Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar sanatçılara, Yağmur Butik sahibi Damla Aldağ ve Ajans sahibi Hasan Egemen ve Anjelo Ajans sahibi Seniha Kanatlı’ya plaket takdim etti.

Güncelleme Tarihi: 04 Temmuz 2016, 09:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473