banner564

Kadın mahkûmlara pasta eğitimi veren Çilem Dağıstanlı’ya teşekkür belgesi verildi

Örnek davranış

Kadın mahkûmlara pasta eğitimi veren Çilem Dağıstanlı’ya teşekkür belgesi verildi
banner598

  Merkezi Cezaevi’ndeki kadın mahkûmlara pasta eğitimi veren, daha sonra kermes düzenleyip gelirini cezaevine bağışlayan Çilem Dağıstanlı’ya teşekkür belgesi verildi.

   Cezaevi müdürü Metin Bilmem, Dağıstanlı’nın örnek davranışından duyulan memnuniyeti dile getirdi. Dağıstanlı ise, bu tür etkinliklerin devam edeceğini belirterek şöyle dedi:
   “Cezaevindeki kader mahkum arkadaşlarımı bir nebze sevindirmek, onlara değerli olduklarını hissettirmek, ışık olmak, Cezaevinden tahliye olduktan sonra Pastacılık mesleğini sevmeleri için el emeğim, gönül birliğim ile cezaevinde organize ettiğim etkinlikler için bana teşekkür belgesi takdim eden Merkezi Cezaevi Müdürü Metin Bilmem Bey'e sonsuz teşekkürlerimi sunarım. Ayrıca belirmek isterim ki, kermeste el emeği göz nuru ile ürettiğimiz kurabiyelerin satışından elde ettiğimiz paradan aldığım 4 adet kalorifer sobaları bu soğuk havalarda ısınmaları için kadın koğuşuna bağışladım. Toplumumuzun onlara ihtiyacı var. Onları topluma kazandırmak için el birliği ile duyarlılıkla kendilerine sahip çıkılması en büyük dileğimdir.”  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473