banner564

Kültür ve sanat merkezi oldu

Sütlüce’de, atıl durumdaki bir bina tamir edilerek gençlerin hizmetine sunuldu

Kültür ve sanat merkezi oldu
banner598
Merkezin kuruluşu çerçevesinde, önceki gün gece, Sütlüce Gençlik Merkezi’nde yemekli dayanışma gecesi düzenledi. 
Gençlik Dairesi Müdürü Gencay Eroğlu, gecede bir konuşma yaparak kısa bir sürede böylesi büyük bir organizasyonu gerçekleştiren gençleri gönülden kutladı. 
Sütlücede ki gençlerle buluştuklarını günü hatırladığını dile getiren Eroğlu, gençlerin Gençlik Dairesi çatısı altına katılması ve öncelikle köyde atıl durumda bulunan binanın tamir edilmesiyle Gençlik Merkezi’nin oluşturulduğunu ve çalışmalara başladıklarını söyledi. 
Amaçlarının köy halkıyla, ailelerle gençleri buluşturup gençlerimize sahip çıkılmasını sağlamak olduğunu vurgulayan Eroğlu, göreve gelmesinin ardından bunu misyon edinerek gençlere sahip çıktıklarını ve çalışmaları bu yönde sürdürdüklerini belirtti. 
“Bir köyün gelişebilmesi kalkınabilmesi gençlerle ailelerin birlikte çalışmasıyla olur” diyen Eroğlu, bunun en güzel örneğinin ortaya çıkan dayanışma gecesi olduğunu söyledi. 

“Sevgi Birbirimize Barış Hepimize”
Sevginin ve saygının olduğu yerde başarılmayacak hiçbir şeyin olmadığını vurgulayan Eroğlu, Gençlik Dairesi’nin sloganının da; “Sevgi Birbirimize Barış Hepimize” olduğunu vurgulayarak, tüm çocukları, gençleri ve aileleri hiçbir ayrım yapmadan kucaklayarak çalışmaları sürdürdüklerini ve Gençlik Dairesi ailesinin başarısının bu ayrıntıda saklı olduğunu dile getirdi. 
Gecede Gençlik Dairesi Sütlüce Gençlik Merkezi minik ve orta grup halk dansları ekipleri de sahne aldı.

Güncelleme Tarihi: 11 Ağustos 2014, 08:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474