banner564

Lefkoşa’da Stüdyo 21 öncülüğünde gerçekleşen ve uluslararası katılımın olduğu festival birçok etkinliğe ev sahipliği yaptı

Surlariçi renklendi

Lefkoşa’da Stüdyo 21 öncülüğünde gerçekleşen ve uluslararası katılımın olduğu festival birçok etkinliğe ev sahipliği yaptı
banner598

 Onur ULAĞ

Başkent Lefkoşa’nın tarihi Surlariçi bölgesindeki Selimiye Mahallesi, geçtiğimiz hafta Yuka Blend Sokak Festivali’ne ev sahipliği yaptı. Stüdyo 21 öncülüğünde, gerçekleşen festival, birçok etkinliği bünyesinde barındırdı.
“Bir sokağın değişim hikâyesinin sıradaki adımı” olarak tanımlanan festivale ülkemizden ve dünyanın değişik bölgelerinden birçok sanatçı ve DJ katıldı.
Festivalde sanatsal, kültürel ve sportif birçok aktivite yer alırken, festival kapsamında, grafitti ve stencil yapıldı. Bunun yanında standlar kurularak, yiyecek, içecek, el yapımı ürünler, kitap ve organik ürünler satışı yapılıldı. Vücut boyama ve dövme sanatçılarının da yer aldığı festivalde, müzik ziyafeti de yaşandı. Festival kapsamında gerek ülkemizden, gerekse dünyanın değişik yerlerinden birçok sanatçı, performanslarını sergileme fırsatı yakaladı. Aynı zamanda dans gösterilerinin de yer aldığı etkinlikte izleyenlerden büyük ilgi topladı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473