banner564

‘Müstakbel Damat’ın oyuncuları yaralı kaplumbağaları ziyaret etti

Proje çok beğenildi

‘Müstakbel Damat’ın oyuncuları yaralı kaplumbağaları ziyaret etti
banner598

 Müstakbel Damat filminin çekimleri için bir süredir Kuzey Kıbrıs’ta bulunan Türk sinemasının ünlü isimleri, yaralı kaplumbağaların tedavi gördüğü Meritta’yı ziyaret ederek projeye hakkında bilgi aldı. Yetkililerden bilgi alan deneyimli oyuncu Erdal Özyağcılar, “Bu değerli projeye şapka çıkarıyorum” dedi.

Yönetmenliğini ve başrolünü İlker Ayrık’ın üstlendiği “Müstakbel Damat” adlı filmin oyuncuları Erdal Özyağcılar, Hande Soral, Nilgün Kasapbaşoğlu ve Ayça Erturan, Merit Crystal Cove Hotel’deki Meritta Deniz Kaplumbağaları Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret etti. 
Yıldız oyuncular, proje müdürü Silem Sargın Kara’ya yaralı kaplumbağaların tedavisine ilişkin birçok sorular yöneltti. 
Kara, kaplumbağaların ihbarla veya denizciler tarafından merkeze yaralı halde getirildiklerini ve tamamen iyileşinceye kadar özenle bakıldıklarını anlattı. T
edavisi devam eden “Yağmur” adlı deniz kaplumbağasının midesinden denizde yediği ip, metal ve plastik türü 120’den fazla atığın çıkarıldığını öğrenen oyuncular üzüntülerini belirtti.

Özyağcılar: Bu değerli projeye şapka çıkarıyorum
Tekne pervanesi yüzünden yüzgeçleri kopan, kafasına darbe alan veya kasten yaralanan kaplumbağalarla tek tek ilgilenen Erdal Özyağcılar, “Bu değerli projeye şapka çıkarıyorum” dedi. Özyağcılar, pervaneyle yaralanan, 60 yaşını geçkin kaplumbağayı çok sevdiğini belirterek, “Herhalde aynı yaşlarda olduğumuz için buna bir başka içim ısındı” diyerek herkesi güldürdü. 
Sanatçı, balıkçıları ve tekne sahiplerini nesli tükenmekte olan deniz kaplumbağalarına karşı çok daha dikkatli olmaya davet etti.  

Güncelleme Tarihi: 04 Kasım 2019, 12:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473