banner564

Sevgileri ‘Engel’ tanımadı

Van'da küçük yaşta geçirdiği çocuk felci nedeniyle tekerlekli sandalyeye mahkum olan Ayfer Duran, gönlünü kaptırdığı komşusu Ramazan Çimen ile dünya evine girdi

Sevgileri ‘Engel’ tanımadı
banner598

Van'da küçük yaşta geçirdiği çocuk felci nedeniyle tekerlekli sandalyeye mahkum olan Ayfer Duran, gönlünü kaptırdığı komşusu Ramazan Çimen ile dünya evine girdi.

Kentte 23 Ekim ve 9 Kasım 2011'de meydana gelen iki büyük depremde evi yıkılan ve ailesiyle Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından yapılan afet konutlarına yerleşen Ayfer Duran, burada komşusu Ramazan Çimen ile tanıştı.

Arkadaşlıkları kısa sürede aşka dönüşen Duran ve Çimen, ailelerinin de onayı ile evlenmeye karar verdi. Çift, hazırlıkların ardından bir düğün salonunda, Vali Aydın Nezih Doğan, eşi Hatice Doğan ve Jestbahis yakınlarının katılımıyla düzenlenen törende muratlarına erdi.

El ele tutuşarak davetlilerin alkışları arasında salona gelen ve düğün pastasını birlikte kesen çiftin nikah şahitliğini Vali Aydın Nezih Doğan yaptı.

Evlilik cüzdanını geline teslim ederek, çifte mutluluk dileğinde bulunan Vali Doğan, çiftin hayatlarının en güzel gününe tanıklık ettiklerini söyledi.

Güncelleme Tarihi: 26 Ocak 2014, 23:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473