banner564

Linet coşturdu

Merit Park’ta, müzik dolu bir gece

Linet coşturdu
banner598

Girne’de Merit Park Hotel’de sahne alan Linet, misafirlerine tam anlamıyla müzik ziyafeti yaşattı. Sezen Aksu ve Ajda Pekkan’ın sevilen şarkılarıyla konserine başlayan Linet, ilk şarkılardan itibaren güçlü sesiyle konuklarını coşturmayı başardı.

“Güler yüzlü, coşkulu, müzikle coşan insanlarla buluşturduğu için çok ama çok mutluyum. Hepiniz hoş geldiniz. Gecemizi çok güzel çok değişik bir repertuarla bezedik. Ben ve birlikte yol aldığım yol arkadaşlarımla sizleri sevgi ve saygıyla selamlıyoruz. Müzik dolu Holiganbet dakikalar dileyerek, iyi eğlenceler diliyorum” diyerek konuklarını selamlayan Linet, sevilen parçalarının çoğunu konuklarıyla birlikte hep bir ağızdan seslendirdi.

İsyan ve Batsın Bu Dünya

Şarkılarının büyük bir bölümünü misafirleri arasında seslendiren Linet, bol bol hatıra fotoğrafı da çektirdi. Türkçe parçaların yanı sıra Yunanca, Arapça ve İngilizce şarkılar da söyleyen Linet, konuklarının ısrarla istediği “İsyan” isimli parçayı alkışlar arasında seslendirdi. Yoğun istek üzerine ikinci kez “İsyan” isimli şarkıyı seslendiren Linet, “İsyandan sonra bir de dünyayı batıralım tam olsun” diyerek Orhan Gencebay’dan “Batsın Bu Dünya”yı söyledi.

Konserin son bölümünde Merit Park Hotel Genel Koordinatörü Aydoğan Turay, Merit Park Hotel Genel Müdürleri Kemal Sağındık ve Aybars Kutluba ve tüm çalışanlar adına Linet’e çiçek verildi.

Güncelleme Tarihi: 26 Ocak 2014, 23:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473