banner564

Sosyal Riskleri Önleme Vakfı Elele Kreşi etkinlik düzenledi

23 Nisan kutlandı

Sosyal Riskleri Önleme Vakfı Elele Kreşi etkinlik düzenledi
banner598

 Sosyal Riskleri Önleme Vakfı Elele Kreşi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı Atatürk Kültür Merkezi’nde (AKM) önceki gün yapılan organizasyonla kutladı.

Sosyal Riskleri Önleme Vakfı’ndan verilen bilgiye göre, Atatürk Kültür Merkezi’nde (AKM) yapılan etkinliğe Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Lefkoşa Milletvekili Doğuş Derya ve Sosyal Riskleri Önleme Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Hatice Düzgün’ün yanı sıra vakıfın mütevelli heyet üyeleri ile veliler de katıldı.
Elele Kreşi’nin “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” kutlaması, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve yaşam hakları elinden alınmış, savaşlarda ve savaş nedeni ile aileleri ile birlikte ülkelerinden kaçarken yaşamlarını kaybeden çocuklar anısına 1 dakikalık saygı duruşunda bulunulması ile başladı, ardından İstiklal Marşı okundu.
Bayram kutlaması etkinliğinde öğrencilerin gösterileri yer alırken, Trio müzik grubu da sahne alarak izleyenlere müzik dinletisi sundu.
Elele Kreşi’nin bayram kutlamaları, öğretmen ve öğrencilerinin final gösterisinin ardından toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474